Середа, 24.04.2024, 00:38
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2019 » Березень » 22 » XXVIІ сесія від 21.02.2019 Павлівської сільської ради
15:36
XXVIІ сесія від 21.02.2019 Павлівської сільської ради

ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л 

27   С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я 

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ   РАДЕХІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

від  21  лютого  2019 року                                                                                                                                  17.00 год.

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол. Присутніх  на  сесії  - 9  чол.

(Шишка Р.В., Бойко М.В., Луцків С.М.,  Рудь Я.В.,  Ястремська С.Я., Васюта В.В., Воробець М.В., Федоришин В.В., Свистун Т.І.)

Відсутні: 5чол. (Стецюк О.Р., Романів О.С., Предко В.І., Курило З.М., Утинкевич Г.І. )

Запрошені: Андрущакевич  О.І., головний бухгалтер  сільської ради,                                                         Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії  ;

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

                                                      ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

1.Про  затвердження звіту по доходах  і  видатках за 2018р.

2. Про  внесення змін  до  бюджету  Павлівської сільської ради.

3. Про скасування рішення 26 сесії 7 скликання від 23.01.2019р. за  № 6 «Про затвердження Статутного фонду  Павлівського комунального підприємства».

4. Про  встановлення розміру ставки туристичного збору  на 2019р.

5. Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів.

6. Про  виплату матеріальної  допомоги  учасникам бойових дій в республіці Афганістан.

7. Про  затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка).

8. Про надання дозволу   на складання  проекту землеустрою  щодо відведення 

земельної  ділянки  для  надання  її у власність для ведення особистого  селянського господарства.

9. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки та передачу її у власність  для ведення особистого селянського господарства.

10. Про затвердження   технічної документації з нормативної  грошової оцінки  земель  села Павлів . 

11.Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та передачі  її у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .

12.Про  затвердження   Програми   утримання  та розвиток інфраструктури  доріг за рахунок  коштів місцевого бюджету на 2018-2020 рр.

13.Про затвердження Програми підвищення ефективності роботи комунального підприємства  с. Павлів  на 2019р.

14.Про затвердження Програми будівництва об’єктів житлово-комунального господарства на 2019 рік Павлівської сільської ради.

15.Про затвердження Програми підтримки спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні на території  Павлівської  сільської ради на 2019 рік із змінами.

16.Про затвердження кошторисної  документації   «Поточний  ремонт вул. Зелена в с. Павлів  Радехівського району Львівської області».

17. Про затвердження кошторисної  документації   «Поточний  ремонт вул. Джерельна  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області».

18. Про затвердження кошторисної  документації   «Поточний  ремонт вул. Молодіжна  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області».

19.Про затвердження кошторису  «Поточний ремонт  вулиці Зеленої  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області(на завершення)».

20. Про затвердження кошторису  «Поточний ремонт  вулиці Сніжної  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області(на завершення)».

21. Про подання  депутатами  Павлівської  сільської  ради  електронних  декларацій.

С Л У Х А Л И: Про  затвердження  звіту по  доходах  та  видатках  за 2018 рік.

Д О П О В І Д А Є : Андрущакевич О.І.,головний бухгалтер  сільської ради, яка  запропонувала  затвердити звіт  по загальному  фонду за 2018р.  по доходах  4920301,73грн., по видатках 4920301,73 грн. та по спеціальному  фонду. Ознайомила  із  залишком  вільних  коштів  на  01.01.2019р.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 1 »Про  затвердження  звіту по  доходах  та  видатках  за 2018 рік»- прийнято(додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  внесення змін  до  бюджету Павлівської  сільської ради.

Д О П О В І Д А Є : Андрущакевич О.І., головний бухгалтер, яка  сказала  про  потребу  внесення  змін  до  бюджету  сільської ради, а  саме  виділити  кошти:                                                                                                      

  •  на Павлівське комунальне підприємство -63тис.грн. – прийнято ;
  • на  кап. ремонт  дороги по вул. Джерельній – 1652,100тис.грн.- прийнято;                                                                                                                                                  
  • на Народний дім - 20тис.грн. - прийнято;
  • на реконструкцію  мереж водопостачання -800 тис. грн.-прийнято;
  • на  поїздку, на чемпіонат України  з карате – 5 тис.грн. - прийнято;
  • на закупівлю житла Городецькій Н.П.-239,014 тис.грн.- не прийнято через відсутність коштів.
  • на  сплату  судового  збору за позовом Павлівської сільської ради у Верховний суд (касаційний адміністративний суд)  та на оплату  юридичних послуг  адвоката  - 22050грн.- прийнято.

В И С Т У П И Л И: Ястремська С.Я., Рудь Я.В., депутати  сільської ради.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 2 «Про  внесення змін  до  бюджету Павлівської  сільської ради»-прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про скасування рішення 26 сесії 7 скликання від 23.01.2019р. за  № 6 «Про затвердження Статутного фонду  Павлівського комунального підприємства».

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова, який відмітив про те , що  на  попередній  сесії 23.01.2019р. було  прийнято  рішення  №6 «Про затвердження Статутного фонду  Павлівського комунального підприємства», не  маючи  висновку  про наявність  вільного  залишку  коштів  на 2019р., тому  дане  рішення  необхідно  скасувати.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 3 «Про скасування рішення 26 сесії 7 скликання від 23.01.2019р. за  № 6 «Про затвердження Статутного фонду  Павлівського комунального підприємства»- прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  встановлення розміру ставки туристичного збору  на 2019р.

І Н Ф О Р М У Є  : Бойко М.В., секретар ради, яка ознайомила  із Законом України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів” від 23.11.2018 року № 2628-VIII,   щодо встановлення  з 01.01.2019 року ставки туристичного збору за кожну добу тимчасового розміщення особи у місцях проживання (ночівлі)  для внутрішнього туризму  та  для в’їзного туризму  від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 «Про  встановлення розміру ставки туристичного збору  на 2019р.»- прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар ради, яка зачитала заяви жителів с.Павлів  Столярчук  Ганни Степанівни, Сайкевича  Руслана  Васильовича, Мойко Стефана  Петровича,  Вишинської Віри Володимирівни, Волошин  Марії  Григорівни, Бодняка Петра Петровича про надання матеріальної  допомоги  на лікування.

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., Воробець М.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 5 «Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів» прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  виплату матеріальної  допомоги  учасникам бойових дій в республіці Афганістан.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив  із   листом  правління  громадської  організації  «Радехівської  районної  організації  учасників  бойових  дій  та інвалідів» про   надання  матеріальної    допомоги  та  з нагоди відзначення 30-річниці виводу  військ з республіки   Афганістан,  з  метою  матеріальної підтримки  жителів  с. Павлів  учасників  бойових  дій  в  Афганістані,  а  саме:  Рудь  Ігорю  Петровичу ,  Корольчуку  Володимиру Петровичу, Дуткевичу  Зіновію  Володимировичу, Бець Володимиру Івановичу,                   Борщу Степану  Тимофійовичу   виділити  по  1тис.грн.

В И С Т У П И Л И: Воробець  М.В., депутат сільської   ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 6 «Про  виплату матеріальної  допомоги  учасникам бойових дій в республіці Афганістан»- прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Бодняк  Марії Петрівни з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 «Про  затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі для обслуговування  житлового будинку і господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»- прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу   на складання  проекту землеустрою  щодо відведення 

земельної  ділянки  для  надання  її у власність для ведення особистого  селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова, який зачитав заяву  Борща Степана Тимофійовича із вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 8 «Про надання дозволу   на складання  проекту землеустрою  щодо відведення  земельної  ділянки  для  надання  її у власність для ведення особистого  селянського господарства»-прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки та передачу її у власність  для ведення особистого селянського господарства .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який  зачитав заяву  Воробець Андрія Богдановича  із  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9 «Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки та передачу її у власність  для ведення особистого селянського господарства»- прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження   технічної документації з нормативної  грошової оцінки  земель  села Павлів . 

Д О П О В І Д А Є : Гриневич  Р.І., спеціаліст ІІ категорії , який   ознайомив із  технічною документацією  з нормативної грошової оцінки земель села Павлів  виготовленою  ТзОВ «Західземпроект».

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 10  «Про затвердження   технічної документації з нормативної  грошової оцінки  земель  села Павлів»- прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та передачі  її у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Драч  Віри  Дмитрівни з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 «Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та передачі  її у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд»- прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  затвердження   Програми   утримання  та розвиток інфраструктури  доріг за рахунок  коштів місцевого бюджету на 2018-2020 рр.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 12 «Про  затвердження   Програми   утримання  та розвиток інфраструктури  доріг за рахунок  коштів місцевого бюджету на 2018-2020 рр.»- прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження Програми підвищення ефективності роботи комунального підприємства с.Павлів  на 2019р.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 13 «Про затвердження Програми підвищення ефективності роботи комунального підприємства с.Павлів  на 2019р.»- прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження Програми будівництва об’єктів житлово-комунального господарства на 2019 рік  Павлівської сільської ради.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 14  «Про затвердження Програми будівництва об’єктів житлово-комунального господарства на 2019 рік  Павлівської сільської ради»-прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження Програми підтримки спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні на території Павлівської сільської ради на 2019 рік із змінами.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 15 «Про затвердження Програми підтримки спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні на території Павлівської сільської ради на 2019 рік із змінами» -прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження кошторисної  документації   «Поточний  ремонт вул. Зелена в с.Павлів  Радехівського району Львівської області»

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив із  кошторисною  документацією  на  поточний  ремонт вул.Зелена в с.Павлів.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 16 «Про затвердження кошторисної  документації   «Поточний  ремонт вул. Зелена в с.Павлів  Радехівського району Львівської області»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження кошторисної  документації   «Поточний  ремонт вул. Джерельна  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області».

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив із  кошторисною  документацією  на  поточний  ремонт вул.Джерельної в с.Павлів.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 17 «Про затвердження кошторисної  документації   «Поточний  ремонт вул. Джерельна  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області»- прийнято /додається/. Голосували  одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження кошторисної  документації   «Поточний  ремонт вул. Молодіжна  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області».

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив із  кошторисною  документацією  на  поточний  ремонт вул. Молодіжної  в с.Павлів.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 18 «Про затвердження кошторисної  документації   «Поточний  ремонт вул. Молодіжна  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження кошторису  «Поточний ремонт  вулиці Зеленої  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області(на завершення)».

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив із  кошторисом  на  поточний  ремонт вул. Зеленої  в с.Павлів (на завершення).

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 19 «Про затвердження кошторису  «Поточний ремонт  вулиці Зеленої  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області(на завершення)»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження кошторису  «Поточний ремонт  вулиці Сніжної  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області(на завершення)».

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив із  кошторисом  на  поточний  ремонт вул. Сніжної в с.Павлів (на завершення)- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 20 «Про затвердження кошторису  «Поточний ремонт  вулиці Сніжної  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області(на завершення)»- прийнято  /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  подання  депутатами  Павлівської  сільської  ради  електронних  декларацій.

Д О П О В І Д А Є: Бойко М.В., секретар  сільської  ради,  яка  відмітила,  що  відповідно  до  статті  3  п.1 Закону  України «Про  запобігання  корупції»  депутати  місцевих  рад, сільські  голови,  посадові  особи  місцевого  самоврядування  повинні  до  31  березня  2019 року  подати  шляхом  заповнення    на  офіційному  веб-сайті  Національного  агентства   електронну  декларацію  особи,  уповноваженої    на  виконання  функцій  держави   або  місцевого  самоврядування  за  2018  рік. 

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 21 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

Сільський  голова                                                      Карплюк В.Є.

Секретар ради                                                            Бойко М.В.

 

Переглядів: 171 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz