Четвер, 02.05.2024, 13:55
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Березень » 6 » Рішення від 08.12.2019 року Павлівської сільської ради
15:40
Рішення від 08.12.2019 року Павлівської сільської ради

 

ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л

34  С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ   РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

від  08  грудня  2019 року                                                                                                                               17.00 год.                                                                                                                                 

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол.                                                                                              Присутніх  на  сесії  - 10  чол.(Шишка Р.В., Бойко М.В., Луцків С.М., Рудь Я.В., Стецюк О.Р., Предко В.І., Васюта В.В., Воробець М.В., Романів О.С.,Утинкевич Г.І.,)

Відсутні: 4 чол. (Курило З.М., Ястремська С.Я.,Федоришин В.В., Свистун Т.І.)

Запрошені: Андрущакевич  О.І., головний бухгалтер  сільської ради,                                                         Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .                                                                                                

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

                                                          ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Про встановлення ставок земельного податку на 2020р.
  2. Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для ведення особистого селянського господарства в с. Павлів , вул.Зелена , орієнтовною площею 0,20 га.(Худий В.М.).
  3. Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва та обслуговування  індивідуального гаражу , площею 0,0021 га. (Кос О.Л.)
  4. Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для  будівництва індивідуального гаража (Бурий І.В.).
  5. Про поновлення рішення від 12.03.1999р.у зв’язку із не виготовленням документів , на будівництво індивідуального житлового будинку Павлюк В.М.
  6. Про погодження  земельної  ділянки  в урочищі «За Мальцем» , для учасників бойових  дій, які брали безпосередню участь в АТО для ведення особистого селянського господарства.
  7. Про впорядкування земель в урочищі «Біля ставка» сінокосів у відповідність до розробленого Генерального плану та проекту землеустрою зміни меж села Павлів на садівництво.
  8. Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для ведення особистого селянського господарства (Малоїд С.В.).
  9. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність  для будівництва та обслуговування   житлового будинку , господарських  будівель і споруд. (Малоїд С.В.).

10.  Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність  для будівництва та обслуговування   житлового будинку , господарських  будівель і споруд.(Марціновська І.О.)

11.Про надання дозволу ПрАТ «Львівобленерго» на  виготовлення  технічних     документацій  із землеустрою  щодо встановлення меж  земельних ділянок  в натурі для передачі  в оренду для обслуговування  будівель  та об’єктів передачі електричної енергії: по вул.Джерельна,24а – 0,0138га; по пр.Юності,15а – 0,0132га; по пр.Юності,8б- 0,0102га.

12.Про резервування земельних  ділянок для пасовища та городництво.

  1. Про надання дозволу на виготовлення детального плату  території  земельної  ділянки  для обслуговування  каналізаційної станції Павлівського комунального підприємства. 
  2. Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради
  3. Про виділення матеріальної допомоги жителям села Павлів.                                        

 

  1. Розгляд звернень учасників АТО : Городецької Наталії Павлівни, Бодняка Дмитра Степановича, Андрущакевича Святослава Івановича  щодо виділення матеріальної допомоги.
  2. Про програму соціально-економічного  розвитку підвідомчої території  на  2020 рік.
  3. Про  бюджет  Павлівської  сільської ради на 2020 рік.
  4. Про  передбачення   коштів для оплати виконання  суспільно корисних робіт.
  5. Про преміювання сільського  голови  на 2020 рік  та  встановлення  надбавки  за інтенсивність.
  6. Про  затвердження  плану  роботи  Павлівської  сільської  ради на 2020 рік.
  7. Про надання згоди на добровільне обєднання територіальних громад та делегування представника до складу спільної робочої групи.
  8. Про затвердження регіональних Програм на 2020 рік.
  9. Звіт голови Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради по прийнятих рішеннях попередніх сесій.
  10. Різне.

 

     

С Л У Х А Л И : Про встановлення ставок земельного податку на 2020р.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії , доповів про необхідність внесення змін до рішення «Про встановлення ставок земельного податку  на 2020р.»

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 1 «Про встановлення ставок земельного податку на 2020р.»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для ведення особистого селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова який зачитав заяву Худого В.М.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 2 «Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для ведення особистого селянського господарства » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова який  зачитав заяву  Кос О.Л.  із  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 3 «Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для  будівництва індивідуального гаража.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який зачитав заяву  гр.Бурого І.В. із  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 «Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для  будівництва індивідуального гаража» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків  та господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова,  який  зачитав заяву Павлюка В.М. про поновлення рішення від 12.03.1999р.у зв’язку із не виготовленням документів , на будівництво індивідуального житлового будинку .

 В И Р І Ш И Л И : Рішення № 5 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків  та господарських будівель і споруд»  - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про погодження  земельної  ділянки  в урочищі «За Мальцем» орієнтовною площею 2,5га та 7,8 га , для учасників бойових  дій, які брали безпосередню участь в АТО для ведення особистого селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 6 «Про погодження  земельної  ділянки  в урочищі «За Мальцем» орієнтовною площею 2,5га та 7,8 га , для учасників бойових  дій, які брали безпосередню участь в АТО для ведення особистого селянського господарства»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про впорядкування земель в урочищі «Біля ставка» сінокосів у відповідність до розробленого Генерального плану та проекту землеустрою зміни меж села Павлів на садівництво.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 «Про впорядкування земель в урочищі «Біля ставка» сінокосів у відповідність до розробленого Генерального плану та проекту землеустрою зміни меж села Павлів на садівництво» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для ведення особистого селянського господарства в с. Павлів .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який зачитав заяву Малоїда С.В.  із  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 8 «Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для ведення особистого селянського господарства в с. Павлів»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву  Малоїда С.В.  із  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9 «Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо встановлення  меж   земельної ділянки в натурі (на місцевості)для передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова,  який  зачитав  заяву      Марціновської  І.О. із  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 10 «Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо встановлення  меж   земельної ділянки в натурі (на місцевості)для передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/.  Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу ПрАТ «Львівобленерго» на  виготовлення  технічних  документацій  із землеустрою  щодо встановлення меж  земельних ділянок  в натурі для передачі  в оренду для обслуговування  будівель  та об’єктів передачі електричної енергії: по вул.Джерельна,24а – 0,0138га; по пр.Юності,15а – 0,0132га; по пр.Юності,8б- 0,0102га.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який зачитав лист  приватного акціонерного товариства «Львівобленерго» про надання дозволу на виготовлення   технічних документацій  із  землеустрою  щодо  встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  з  метою   належного  оформлення  правовстановлюючих документацій. 

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 «Про надання дозволу ПрАТ «Львівобленерго» на  виготовлення  технічних  документацій  із землеустрою  щодо встановлення меж  земельних ділянок  в натурі для передачі  в оренду для обслуговування  будівель  та об’єктів передачі електричної енергії: по вул. Джерельна,24а – 0,0138га; по пр.Юності,15а – 0,0132га; по пр.Юності,8б- 0,0102га.» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про резервування земельних  ділянок для пасовища та городництва.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И С Т У П И Л И: Воробець  М.В., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення №12 «Про резервування земельних  ділянок для пасовища та городництва» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И:  Про надання дозволу на виготовлення  детального плату  території  земельної  ділянки  для обслуговування  каналізаційної станції Павлівського комунального підприємства.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 13 «Про надання дозволу на виготовлення детального плату  території  земельної  ділянки  для обслуговування  каналізаційної станції Павлівського комунального підприємства» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

Переглядів: 178 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz