Вівторок, 23.04.2024, 14:47
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Січень » 14 » Рішення від 08.10.2019 року Павлівської сільської ради
13:37
Рішення від 08.10.2019 року Павлівської сільської ради

 

ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л  

32  С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ   РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ

                                                         ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              від  08 жовтня  2019 року                                                                                                                               17.00 год.                                                                                                                                

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол.                                                                                              Присутніх  на  сесії  - 9  чол.(Шишка Р.В., Бойко М.В., Луцків С.М., Рудь Я.В., Предко В.І., Васюта В.В., Воробець М.В., Утинкевич Г.І.,Курило З.М.)

Відсутні: 5 чол. (Стецюк О.Р., Свистун Т.І., Федоришин В.В.,Романів О.С., Ястремська С.Я.)

Запрошені: Андрущакевич  О.І., головний бухгалтер  сільської ради,                                                         Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії  ; Боярчук Я.Г., директор Павлівського КП, Іленьків В.В., головний бухгалтер Павлівського КП.                                                                                                  

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

                                                          ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради .
  2. Про  виділення коштів Павлівському  комунальному  підприємству.
  3. Про виділення матеріальної  жителям села Павлів.
  4.  Про «Програму інвентаризації земель під об’єктами  комунальної власності  Павлівської сільської ради на 2019-2020р.»
  5. Про укладення  додаткової угоди з «СЕС Павлів»
  6. Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для присвоєння кадастрового номера  для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд.
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з експертної грошової оцінки земельної ділянки під розміщення та обслуговування індивідуальних гаражів, що перебуває в оренді Лаптути О.Р.
  8. Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння кадастрового номера  для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд.
  10. Про затвердження  кошторису «Врізування в мережі водопостачання в селі Павлів Радехівського району Львівської області»
  11. Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства.
  12. Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд.
  13. Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд.
  14. Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі її у власність  для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд.
  15. Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства.
  16. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.
  17. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її у власність  для будівництва індивідуального гаража.
  19. Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07.), що розташована  за адресою: Львівська обл., Радехівський р-н., с.Павлів, вул.Зелена, площею 0,0447 га.
  20. Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства.
  21. Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва індивідуального гаража .
  22. Про надання дозволу  Павлівському комунальному підприємству на тампонаж свердловини № 4.
  23. Розгляд звернення Городецької Н.П.
  24. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд .
  25. Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва індивідуального гаража .             

С Л У Х А Л И : Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради .

Д О П О В І Д А Є : Андрущакевич О.І., головний бухгалтер сільської ради, яка сказала про необхідність внесення змін до бюджету, а саме:

  • 60 тис.грн., на Павлівське комунальне підприємство –  прийнято;
  • 20 тис.грн. на дошкільний навчальний заклад, для заміни вікон   - прийнято ;                                                                                                  
  • 40 тис.грн. на Народний дім , для придбання та встановлення  вікон – відкладено, через відсутність коштів ;
  • 14,2 тис.грн. на пожежно-рятувальний підрозділ  Радехівського  РС ГУ ДСНС України в Львівській обл., для придбання речового майна (курток зимових повсякденних) – не прийнято .

В И С Т У П И Л И: Воробець М.В., Рудь Я.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 1 «Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  виділення коштів Павлівському  комунальному  підприємству.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова, який зачитав  прохання Павлівського комунального підприємства, щодо  виділення коштів  в  сумі  60 тис.грн.   для  погашення заборгованості  за  електроенергію перед  Радехівським РЕМ.

В И С Т У П И Л И:

  • Боярчук Я.Г., директор Павлівського КП., який сказав про складне фінансове становище підприємства . Немає результатів  від   роботи  із боржниками. Просив виділити кошти  для  погашення заборгованості  за електроенергію.   
  • Іленьків В.В., головний бухгалтер комунального підприємства, яка просила  допомогти із вирішенням  питання  реконструкції  мережі  електропостачання  по Юності, 1а, 2а, так як люди не зацікавлені  у проведенні реконструкції.
  • Предко В.І., депутат сільської ради, який зауважив, що питанням  реконструкції  електропостачання потрібно  було займатись  весною , а в нас щороку постає це питання перед початком опалювального сезону.

В И Р І Ш И Л И: Рішення №2 «Про  виділення коштів Павлівському  комунальному  підприємству» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про виділення матеріальної  жителям села Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар ради , яка зачитала  заяви  Домалевського В.Ю.,  Озінковського О.В., які  підписали контракт на службу в Збройних Силах України та заяви Єнджеєвської  Б. І., Токарської Є. І. –про виділення матеріальної допомоги  на лікування.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 3 «Про виділення матеріальної  жителям села Павлів» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про «Програму інвентаризації земель під об’єктами  комунальної власності  Павлівської сільської ради на 2019-2020р.»

Д О П О В І Д А Є: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який ознайомив із  Програмою інвентаризації земель під об’єктами  комунальної власності  Павлівської сільської ради на 2019-2020р.»

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 «Про Програму інвентаризації земель під об’єктами  комунальної власності  Павлівської сільської ради на 2019-2020р.» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про укладення  додаткової угоди з «СЕС Павлів»

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 5 «Про укладення  додаткової угоди з «СЕС Павлів» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для присвоєння кадастрового номера  для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є.,сільський  голова,  який  зачитав заяву   Торопової З.В. з вищеназваних  питань.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 6 «Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для присвоєння кадастрового номера  для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з експертної грошової оцінки земельної ділянки під розміщення та обслуговування індивідуальних гаражів, що перебуває в оренді Лаптути О.Р.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який зачитав заяву Лаптути О.Р. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И:Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з експертної грошової оцінки земельної ділянки під розміщення та обслуговування індивідуальних гаражів, що перебуває в оренді Лаптути О.Р.» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який зачитав заяву  Березось М.В. із вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 8 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння кадастрового номера  для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є.,  сільський  голова ,  який  зачитав заяву Березось  М.В. з  вищеназваного  питання .

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння кадастрового номера  для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд » - прийнято /додається/.

С Л У Х А Л И: Про затвердження  кошторису «Врізування в мережі водопостачання в селі Павлів Радехівського району Львівської області»

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова, який ознайомив із кошторисом  «Врізування в мережі водопостачання в селі Павлів Радехівського району Львівської області».

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 10 «Про затвердження  кошторису «Врізування в мережі водопостачання в селі Павлів Радехівського району Львівської області»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву   гр.Цепло А.М. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства» - прийнято /додається. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву   гр.Цепло  А.М.  з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 12 «Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву гр.Гриньох М.Г. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення №  13 «Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі її у власність  для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву гр. Глаговської К.Д. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: рішення № 14 «Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі її у власність  для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву    гр.Глаговської К.Д. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

Переглядів: 200 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz