Четвер, 02.05.2024, 12:26
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Березень » 6 » Рішення сесії від 07.11.2019 року Павлівської сільської ради
15:36
Рішення сесії від 07.11.2019 року Павлівської сільської ради

 

ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л

33  С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ   РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              від  07 листопада  2019 року                                                                                                                               17.00 год.

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол.                                                                                              Присутніх  на  сесії  - 8  чол.(Шишка Р.В., Бойко М.В., Луцків С.М., Рудь Я.В., Предко В.І., Васюта В.В., Воробець М.В., Утинкевич Г.І.,)

Відсутні: 6 чол. (Стецюк О.Р., Курило З.М., Романів О.С., Ястремська С.Я.,Федоришин В.В., Свистун Т.І.)

Запрошені: Андрущакевич  О.І., головний бухгалтер  сільської ради, Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .                                                                                                 

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

                                                          ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради
  2. Про виділення матеріальної допомоги жителям села Павлів .
  3. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.
  4. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд. 
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд.
  6. Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва та обслуговування  індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд .
  7.  Про затвердження проекту  землеустрою для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (свердловини) , площею 0,2827га, площею 1,0996 га ,площею 0,3654 га  та передати в постійне користування Павлівському комунальному підприємству.
  8. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,0447га, кадастровий номер:4623984200:01:003:0241. Цільове призначення :для обслуговування  будівлі магазину , що розташована за адресою: Львівська область, Радехівський район, вул.Зелена.
  9. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд .
  10. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд. 
  11. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд .
  12. Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для будівництва та обслуговування  житлового будинку , господарських будівель та споруд.
  13. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд .
  14. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність для будівництва та обслуговування   житлового будинку , господарських  будівель і споруд.
  15. Про підтримку проекту «Придбання інтерактивного обладнання та крісел для облаштування АРТ- простору в актовій залі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Павлів Радехівського району».

 

С Л У Х А Л И : Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради .

Д О П О В І Д А Є : Андрущакевич О.І., головний бухгалтер сільської ради, яка сказала про необхідність внесення змін до бюджету, а саме:

  • 136,843 тис.грн. на  підключення води – прийнято;
  • 24 тис.грн. на оплату документації по свердловинах - прийнято;
  • 160 тис.грн. на влаштування  бруківки по пр.Юності (біля каплички) - прийнято .

В И С Т У П ИЛ И: Предко В.І.,Утинкевич Г.І., Рудь Я.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 1 «Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про виділення матеріальної допомоги жителям села Павлів.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є.,сільський голова, який зачитав заяви гр.Козловського Михайла Петровича  та  Бойко Ярослава Івановича.  про виділення матеріальної допомоги на лікування.

В И С Т У П И Л И : Рудь Я.В., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 2 «Про виділення матеріальної допомоги жителям села Павлів» - прийнято /додається/. Голосували  одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву   Торопової З.В. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 3 «Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є.,сільський голова, який зачитав заяву  Гриньох М.Г. із вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 «Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Дзікот  В.І.  із  вищеназваного  питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 5 «Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі  її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва та обслуговування  індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву  Рожок В.В. із вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 6 «Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва та обслуговування  індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту  землеустрою для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (свердловини) , площею 0,2827га, площею 1,0996 га ,площею 0,3654 га  та передати в постійне користування Павлівському комунальному підприємству.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є.,сільський  голова,  який  зачитав   лист Павлівського комунального підприємства із вищеназваного  питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 «Про затвердження проекту  землеустрою для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (свердловини) , площею 0,2827га, площею 1,0996 га ,площею 0,3654 га  та передати в постійне користування Павлівському комунальному підприємству» .

С Л У Х А Л И: Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,0447га, кадастровий номер:4623984200:01:003:0241. Цільове призначення :для обслуговування  будівлі магазину , що розташована за адресою: Львівська область, Радехівський район, вул.Зелена.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 8 «Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,0447га, кадастровий номер:4623984200:01:003:0241. Цільове призначення :для обслуговування  будівлі магазину , що розташована за адресою: Львівська область, Радехівський район, вул.Зелена» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Каврплюк В.Є., сільський голова, який зачитав заяву Гриник В.І. із вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9 «Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд « - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова,  який зачитав заяву   Цепло А.М. із вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 10 «Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова, який  зачитав заяву Бурди Р.Л. із вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 «Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для будівництва та обслуговування  житлового будинку , господарських будівель та споруд.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський голова, який зачитав заяву   Рембача М.Й. із вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 12 «Про надання дозволу на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки для передачі   її у власність  для будівництва та обслуговування  житлового будинку , господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова, який зачитав заяву  Нецика В.Г. із вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 13 «Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність  для будівництва та обслуговування   житлового будинку , господарських  будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який зачитав заяву  Гнатів О.С. із вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 14 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про підтримку проекту «Придбання інтерактивного обладнання та крісел для облаштування АРТ- простору в актовій залі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Павлів Радехівського району».

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова, який зачитав клопотання  Павлівської ЗОШ  щодо підтримки проєкту «Придбання інтерактивного обладнання та крісел для облаштування АРТ- простору в актовій залі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Павлів Радехівського району» для   участі  у  обласному  конкурсі  проєктів  місцевого розвитку.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 15 «Про підтримку проєкту «Придбання інтерактивного обладнання та крісел для облаштування АРТ- простору в актовій залі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Павлів Радехівського району» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

 

 

Сільський голова                                                                   Карплюк В.Є.

Секретар ради                                                                         Бойко М.В.

Переглядів: 192 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz