Вівторок, 23.04.2024, 22:50
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Квітень » 12 » Протокол 19 сесії 7 скликання Павлівської сільської ради
17:02
Протокол 19 сесії 7 скликання Павлівської сільської ради

ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О  Л

19   С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ   РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ                                                                                                                                     від  27  березня  2018 року

16.00 год.

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол.                                                                                              Присутніх  на  сесії  - 9  чол.(Шишка Р.В.,Бойко М.В.,Луцків С.М.,Рудь Я.В.,Стецюк О.Р., Предко В.І.,Романів О.С.,Воробець М.В.,Ястремька С.Я.)

Відсутні: Утинкевич Г.І., Федоришин В.В.,Курило З.М.,Васюта В.В.,Свистун Т.І.

Запрошені: О.Тарас Когут, адміністратор храму Свв.Апп.Петра і Павла, Боярчук Я.Г.-директор Павлівського КП., Коцур Ю.Р.,директор Народного дому с.Павлів, Андрущакевич  О.І., головний бухгалтер сільської ради, Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії ,  Боровець М.С.-секретар робочої групи з питань об’єднання , представники ТзОВ «Ферозіт Вінд Енерджі».

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

                                                           ПОРЯДОК  ДЕННИЙ : 

1.Про розгляд  звернення   адміністрації  храму Свв. Апп.Петра і Павла с.Павлів щодо  виділення  фінансової  допомоги на святкування  ювілею храму.

2.Про  надання  дозволу  ТзОВ «Ферозіт Вінд Енерджі» на розроблення детального плану території земельної  ділянки  в  оренду   для  встановлення    сонячної енергетичної   станції  на території   Павлівської  сільської  ради.

3. Про  затвердження    статутного фонду Павлівського комунального  підприємства.

4. Про  розгляд  звернень  щодо  виділення  коштів  для  вирішення  проблем  Народного  дому с.Павлів.

5. Про  затвердження  звіту по  доходах  та  видатках  за 2017 рік.

6. Про  внесення  змін  до  бюджету  сільської  ради.

7. Про  передбачення  коштів для  подальшого виконання    Закону України від 07.12.2017р. №22234-VІІ »Про внесення   змін до деяких законодавчих   актів України щодо посилення  захисту прав людини на належне утримання шляхом вдосконалення   порядку примусового стягнення заборгованості».

8. Про  встановлення  умов  до  застосування  електронної  системи  закупівель  «ПРОЗОРО».

9. Про  затвердження  кошторису  на  зрізання  дерев.

10. Про  передачу  в оренду  ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» земельних  ділянок   с/г призначення   для ведення товарного сільськогосподарського   виробництва  , що знаходяться  на території  Павлівської сільської ради, власники яких  померли, а спадкоємці за законом чи заповітом відсутні чи не прийняли спадщину.

11.Про надання дозволів на виготовлення технічних  документацій із землеустрою  щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)для присвоєння кадастрового номера для  будівництва та  обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і споруд  по АДРЕСА. (ОСОБА)

12.Про надання дозволів на виготовлення технічних  документацій із землеустрою  щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)для передачі їх у власність для  будівництва та  обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і спорудпо вул. АДРЕСА. (ОСОБА)

13. Про надання дозволів на виготовлення технічних  документацій із землеустрою  щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)для присвоєння кадастрового номера для  будівництва та  обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і споруд  по АДРЕСА. (ОСОБА)

14. Про надання дозволів на виготовлення технічних  документацій із землеустрою  щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)для присвоєння кадастрового номера для  будівництва та  обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і споруд   по АДРЕСА. (ОСОБА)

15. Про затвердження технічних   документацій із землеустрою  щодо встановлення   межземельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)та передачу  у   власність для будівництвата обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по АДРЕСА. (ОСОБА)

16. Про надання дозволу   на складання  проекту землеустрою  щодо відведення  земельної  ділянки  для  надання  її у власність для ведення індивідуального садівництва по АДРЕСА. (ОСОБА)

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   та передачу  її в оренду фізичні особі-підприємцю ОСОБА для обслуговування нежитлової будівлі  в селі Павлів по АДРЕСА.

18. Про  затвердження  детального   плану території   для уточнення   планувальної  структури  в  межах   вул.Джерельної, вул.Зеленої та пр.Юності  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області. (гаражі)

19. Про розроблення детального плану території з  метою зміни цільового призначення земельної  ділянки сільськогосподарського призначення (для іншого сільськогосподарського призначення) на земельну ділянку житлової та громадської забудови (для будівництва індивідуального гаражу) в селі Павлів по АДРЕСА. (ОСОБА)

20. Про поновлення договору оренди землі з фізичною  особою-підприємцем ОСОБА на земельну ділянку в селі Павлів АДРЕСА.

21. Про надання дозволу на складання детального плану території  в селі Павлів АДРЕСА  з метою  визначення площі земельної  ділянки необхідної для обслуговування  нежитлової будівлі ОСОБА.

22. Про надання дозволу на складання  детального плану території  в селі  Павлів по вулиці АДРЕСА  з метою  визначення площі земельної  ділянки необхідної для обслуговування  нежитлової будівлі  ОСОБА.

23. Про припинення   особистого строкового сервітуту  на  встановлення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності в селі Павлів АДРЕСА (ОСОБА)

24.Про затвердження проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки та  передачу  її у власність для ведення особистого селянського господарства АДРЕСА. (ОСОБА)

25. Про  виплату матеріальної  допомоги  учасникам бойових дій в республіці Афганістан.

26.  Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів.

27. Про  виготовлення   нормативної  грошової  оцінки   земель  населеного  пункту

28. Про затвердження  «Комплексної  програми  забезпечення   аварійно-рятувальними   та іншими  засобами   пожежно-рятувальних   підрозділів    Радехівського   району на 2018 рік»   

29. Про подання  депутатами  Павлівської  сільської  ради  електронних  декларацій.  

30. Про висвітлення  протоколів  Павлівської сільської ради на сайті сільської ради .

31.Про  об’єднання  територіальних громад. 

32. Про  використання  прапора  революційної  ОУН на  підвідомчій  території  ,  як  символу  боротьби  українського народу  за свою  державність.

33.Різне.

Переглядів: 224 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz