Четвер, 02.05.2024, 12:11
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Березень » 6 » Продовження сесії від 08.12.2019 року Павлівської сільської ради
15:41
Продовження сесії від 08.12.2019 року Павлівської сільської ради

С Л У Х А Л И : Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради.

Д О П О В І Д А Є : Андрущакевич О.І., головний бухгалтер сільської ради, яка сказала           про необхідність внесення змін до бюджету, а саме:

  • на Народний дім для придбання подарунків для дітей-учасників художньої самодіяльності до дня Святого Миколая – 2 тис.грн.- прийнято;
  • на Народний дім для встановлення вікон - 40 тис.грн. – прийнято;
  • на дошкільний навчальний заклад для придбання подарунків для дітей -9,9 тис.грн.- прийнято;
  • на дошкільний навчальний заклад для встановлення вікон –30 тис.грн.- не прийнято;

В И С Т У П И Л И : Воробець М.В., Предко В.І., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И:  Рішення № 14 «Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської               ради» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про виділення матеріальної допомоги жителям села Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар ради , яка зачитала  заяви Якимів Любові Іванівни для лікування Чунис Агафії Федорівні, Корінь Галини Степанівни для лікування Занчука  Зеновія Степановича  про виділення матеріальної допомоги на лікування  та клопотання  Радехівської районної асоціації інвалідів про виділення  матеріальної  допомоги, членам спортивної команди  асоціації учасників  обласної Спартакіади  людей з інвалідністю, жителям села Павлів:Гладкій Ользі Василівні, інв.ІІІ гр.,Савчуку Роману Ігоровичу, інв.ІІ гр.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., Рудь Я.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 15 «Про виділення матеріальної допомоги жителям села Павлів» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Розгляд звернень учасників АТО - Городецької Наталії Павлівни, Бодняка Дмитра Степановича, Андрущакевича Святослава Івановича  щодо виділення матеріальної допомоги.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяви Городецької Наталії Павлівни, Бодняка Дмитра Степановича, Андрущакевича Святослава Івановича  про виділення матеріальної  допомоги. Зауважив про те, що відповідно до Положення Павлівської сільської ради про надання одноразової грошової матеріальної  допомоги громадянам,  які проживають на території  Павлівської сільської ради, одноразова грошова матеріальна  допомога надається громадянину не частіше одного разу на рік. На підставі  рішення  Павлівської сільської ради за № 3 від 20.08.2019р. «Про виділення матеріальної допомоги учасникам бойових дій (АТО)» виділено матеріальну допомогу   по 2 тис.грн. кожному учаснику  бойових дій АТО.

 В И С Т У П И Л И: Предко В.І., Воробець М.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И :  У виділенні  адресної  матеріальної  допомоги Городецькій Наталії Павлівні, Бодняку Дмитру Степановичу, Андрущакевичу Святославу Івановичу ,  учасниками бойових дій АТО – відмовити. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про програму соціально-економічного  розвитку підвідомчої території  на  2020 рік.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив  із  проектом  програми  соціально-економічного   розвитку  підвідомчої  території  на  2020 рік./додається/.

В И С Т У П И Л И :

  • Рудь Я.В., депутат сільської ради вніс доповнення до Програми на 2020р. щодо проведення ремонту дороги по вулиці Зарічній.
  • Утинкевич Г.І. депутат  сільської ради, який  внесла  доповнення до  програми  соціально-економічного  розвитку на 2020 рік про впорядкування парку «Біля школи», а саме укладення доріжки з твердим покриттям  та встановлення відпочивальних лавочок.

В И Р І Ш И Л И: Рішення №17 «Про  програму соціально-економічного розвитку підвідомчої  території  на 2020 рік» - прийнято /додається/. Голосували  одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  бюджет  Павлівської  сільської ради на 2020 рік.

Д О П О В І Д А Є:  Андрущакевич О.І., головний  бухгалтер сільської  ради, яка  ознайомила  із  основними  статтями  доходів  та  витрат  бюджету  сільської  ради  на  2020 рік, доходи  сільського  бюджету по загальному фонду  у  сумі 5300000 грн. , а саме: рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів 4000, акцизний податок – 65000; податок на нерухоме майно  - 210000;земельний  податок з юридичних  осіб – 45000 грн; орендна плата  з юридичних  осіб -2300000; земельний  податок з фізичних  осіб – 55000;орендна плата з фізичних осіб – 35000; єдиний  податок з юридичних  осіб -162500 ; єдиний  податок з фізичних  осіб – 2350000; єдиний податок з сільськогосподарських  товаровиробників – 35000;  державне мито – 3500 ; надходження від орендної плати за користування майном- 35000. Доходи спеціального  фонду – 60000. Видатки сільського бюджету 5300000грн., а  саме: допомоги -150000, благоустрій  міст , сіл, селищ -748000, Павлівське комунальне підприємство, благоустрій - 273000, спорт- 50000, сільська рада- 2000000, громадські роботи- 28800, утримання доріг –2143000, інші видатки- 1000. Спеціальний фонд – підгортання сміттєзвалища-60000. В  цілому  бюджет  збалансований, при  наявності  більших  надходжень , будемо  спрямовувати  кошти  по необхідності.

В И С Т У П И Л И :    Рудь  Я.В.,  Стецюк О.Р., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 18 «Про  бюджет  Павлівської  сільської ради на 2020 рік» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  передбачення   коштів для оплати виконання  суспільно корисних робіт.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова,  який зачитав лист Радехівського районного  сектору  філії Державної установи «Центр пробації» у Львівській області  за   № 966/36/16-19 від 08.10.2019р.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., депутат сільської ради , який сказав, що  сільська рада повинна передбачити кошти для виконання  суспільно корисних  робіт, та при надходженні направлення на  відпрацювання суспільно корисних  робіт ,  прийняти людину  на роботу.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 19 «Про  передбачення   коштів для оплати виконання  суспільно корисних робіт» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про преміювання сільського  голови  на 2020 рік  та  встановлення  надбавки  за інтенсивність.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 20 «Про  преміювання сільського  голови  на 2020 рік  та  встановлення  надбавки  за інтенсивність» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  затвердження  плану  роботи  Павлівської  сільської  ради на 2020 рік.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В.,секретар ради , яка ознайомила із  проектом плану  роботи  Павлівської сільської ради на 2020 рік.

В И С Т У П И Л И: Воробець  М.В., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 21 «Про  затвердження  плану  роботи  Павлівської  сільської  ради на 2020 рік» - прийнято/додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання згоди на добровільне обєднання територіальних громад та делегування представника до складу спільної робочої групи.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова  , який ознайомив пропозицією ініціювати  добровільне  об’єднання територіальних громад села Павлів Павлівської сільської ради, сіл Вузлове, Бабичі, Нестаничі, Раковище, Шайноги Вузлівської сільської ради, села Дмитрів Дмитрівської сільської ради, села Станин Станинської сільської ради в Павлівську сільську  об’єднану територіальну громаду  Радехівського району Львівської області з адміністративним центром у селі Павлів  та  із результатами  її  громадського обговорення.

В И С Т У П И Л И :

  • Предко В.І., депутат сільської ради, вважає  замало часу на нове обєднання.
  • Рудь Я.В., Васюта В.В., депутати сільської ради, пропонували підтримати новий формат обєднання громад.
  • Бойко М.В., секретар ради запропонувала  делегувати до спільної робочої  групи Гриневича Р.І., спеціаліста ІІ категорії сільської ради та Андрущакевич О.І., головного бухгалтера сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 22 «Про надання згоди на добровільне обєднання територіальних громад та делегування представника до складу спільної робочої групи» - прийнято /додається/. Голосували: «за»- 9 ; «проти» - немає; «утримались» - 1.

С Л У Х А Л И: Про затвердження регіональних Програм на 2020 рік.

Д О П О В І Д А Є : Андрущакевич О.І., головний бухгалтер, яка ознайомила із регіональними Програмами на 2020 рік.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 23 «Про затвердження регіональних Програм на 2020 рік» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Звіт голови Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради по прийнятих рішеннях попередніх сесій.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова:

  • по реконструкції  мереж водопостачання  роботи завершені;
  • закінчено бруківку від каплички  до стоянки ;
  • встановлено квітники – 20 шт.;

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 24 «Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередніх  сесій» – прийнято до відома.  Голосували : «за» -одноголосно.  

 

С Л У Х А Л И: Різне.

 

На  засідання сесії  сільської  ради прибули  жителі будинків по пр. Юності,1а  та Юності, 2а  для вирішення питання щодо виділення коштів  на реконструкцію мереж електропостачання в  їхніх  будинках. Документація зроблена, але за реконструкцію потрібно  оплатити, та не всі жителі спроможні оплатити, звертаються за допомогою в сільську раду.

Депутати сільської ради пообіцяли, за  умови  оплатити частину коштів жителями будинків, та при наявності вільних коштів в бюджеті  сільської ради, виділити на  початку 2020р. орієнтовно 160 тис. грн. на реконструкцію мереж електропостачання  будинків по пр.Юності,1а та Юності,2а.  

 

 

  

 

 Сільський  голова                                                       Карплюк В.Є. 

 

 Секретар ради                                                              Бойко М.В.

Переглядів: 213 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz