Четвер, 25.04.2024, 19:37
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Січень » 14 » Продовження рішення сесії від 08.10.2019 року Павлівської сільської ради
13:38
Продовження рішення сесії від 08.10.2019 року Павлівської сільської ради

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 15 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства»

С Л У Х А Л И : Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова, який зачитав заяву гр.Ціолковської Г.Р.  з  вищеназваного  питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 16 «Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву  Якимів Л.І.  з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 17 «Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд « - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її у власність  для будівництва індивідуального гаража.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який  зачитав заяву  Шарко Л.Р.  із  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 18 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її у власність  для будівництва індивідуального гаража» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07.), що розташована  за адресою: Львівська обл., Радехівський р-н., с.Павлів, вул.Зелена, площею 0,0447 га.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 19 «Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07.), що розташована  за адресою: Львівська обл., Радехівський р-н., с.Павлів, вул.Зелена, площею 0,0447 га.» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву  гр.Бакусько Д.І. із  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 20 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  її у власність  для ведення особистого селянського господарства» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва індивідуального гаража

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова,  який зачитав заяву Крілик У.П. з вищеназваного питання.

В И Р  І Ш И Л И: Рішення № 21 «Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва індивідуального гаража» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу  Павлівському комунальному підприємству на тампонаж свердловини № 4.

Д О П О В І Д А Є :Карплюк В.Є., сільський голова, який ознайомив із проханням  Павлівського комунального  підприємства № 76 від 08.10.2019р. про надання  дозволу  на тампонаж  свердловини № 4, у зв’язку  з тим, що вказана свердловина вже  тривалий  період не використовується  в господарській діяльності підприємства, а реамування її є нерентабельним.

В И С Т У П И Л И:Боярчук Я.Г., директор Павлівського комунального підприємства.

В И Р І Ш И Л И:  Рішення № 22 «Про надання дозволу  Павлівському комунальному підприємству на тампонаж свердловини № 4» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Розгляд звернення Городецької Наталії Павлівни.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив із зверненням Городецької Н.П. щодо  перерахунку коштів згідно  рішення  №3 Павлівської сільської ради від 22.11.2018р.

В И С Т У П И Л И:

  • Андрущакевич О.І., головний бухгалтер сільської ради , яка сказала , що у 2018 році зазначені кошти  не були перераховані, через невиконання  умови цього рішення, співфінансування іншими учасниками  Комплексної програми, а в 2019р. згідно минулорічного рішення ми не можемо  перерахувати. Відмітила про  відсутність    в бюджеті  сільської  ради  вільних  коштів.   
  • Предко В.І., депутат сільської ради, який відзначив , що  для  виділення  коштів у 2019р. рекомендуємо повторно подати звернення , яке  буде розглянуте на черговій сесії  Павлівської сільської ради, оскільки рішення № 3 від 22.11.2018р. втратило чинність.

В И Р І Ш И Л И: Рекомендувати гр.Городецькій Н.П. повторно подати звернення щодо  виділення  коштів , яке  буде розглянуте на черговій сесії  Павлівської сільської ради, оскільки рішення № 3 від 22.11.2018р. втратило чинність.

С Л У Х А Л И: Про затвердження  технічної документації  із землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву  Курило З.М. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич  Р.І.,спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И:  Рішення № 24 «Про затвердження  технічної документації  із землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва індивідуального гаража

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова, який зачитав заяву гр. Козицької Л.В. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 25 «Про затвердження проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки та надання її безоплатно у власність  для будівництва індивідуального гаража» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

 

Сільський  голова                                                         Карплюк В.Є.

Секретар  ради                                                               Бойко М.В.

 

 

 

 

 

Переглядів: 172 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz