Четвер, 28.03.2024, 14:11
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2019 » Липень » 26 » Продовження 28 сесії 7 скливання від 08.04.2019 р. Павлівської сільської ради
16:22
Продовження 28 сесії 7 скливання від 08.04.2019 р. Павлівської сільської ради

С Л У Х А Л И : Про розгляд  звернення жителів будинків пр.Юності 1а, 2а щодо виділення коштів  та створення комісії для контролю за роботами  по електропостачанню  будинків.

Д О П ОВ І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який  зачитав звернення  жителів будинків по пр. Юності,1а  та Юності  2а  щодо  виділення коштів  на реконструкцію мереж електропостачання.  Сільський  голова  відмітив  ,  що  технічна документація  зроблена, на реконструкцію електромереж в будинках по пр.Юності1а та Юності 2а  потрібно  кошти в сумі 150 тис.грн.

В И С Т У П И Л И:

  •  Козира В.С. , житель будинку 2а по пр. Юності, с.Павлів, який зауважив, що він особисто займався проектом, разом із сільським головою  їздив  у Львів для виготовлення документації на електропостачання. Документація зроблена, але за роботи потрібно  оплатити, та не всі жителі спроможні оплатити, звертаємось за допомогою в сільську раду , так як ми вже багато років переплачуємо за електроенергію;
  • Рудь О.З., жителька будинку 2а по пр.Юності,с.Павлів, яка сказала, що вже 12 років  жителі ходять в сільську раду, але їх не хочуть почути , щоб вирішити наболіле питання, а на сьогоднішній день потрібно оплатити 150 тис.грн.
  • Стецюк О.Р., депутат сільської ради, запитував чому не створено ОСББ, було б  простіше  виділити  кошти на ОСББ.
  • Романів  О.С., депутат  сільської  ради , яка  запропонувала  відкласти  питання для вивчення  та  розглянути   на наступній  сесії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 3 «Про розгляд  звернення жителів будинків пр.Юності 1а, 2а щодо виділення коштів  та створення комісії для контролю за роботами  по електропостачанню  будинків» - відкладено для вивчення та вирішення на черговій  сесії.

С Л У Х А Л И: Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар ради, яка  зачитала заяви  жителів села  Павлів:   Антошків  Ольги  Петрівни, Мансурової Галини Петрівни, Романини  Василя Павловича, Столярчук  Любові Степанівни, Василишина  Богдана  Степановича , Блех Ірини Юріївни  про надання матеріальної  допомоги  на  лікування.

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 «Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  перегляд  ставок  земельного податку  для земель  залізничного транспорту на 2019 рік.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який  зачитав   лист виробничого підрозділу «Кам’янка-Бузька  дистанція колії» регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Українська залізниця» щодо  перегляду   рішення  про встановлення ставок земельного податку   для земель залізничного транспорту на 2019р. в сторону зменшення».

В И С Т У П И Л И : Рудь Я.В., Ястремська С.Я.,  депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И:  Рішення  «Про встановлення  ставок  земельного податку на 2019 рік» залишили  без  змін. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про перегляд  розмірів   пайових внесків у створенні розвитку інженерно-транспортної  інфраструктури населених пунктів для вітчизняних та іноземних інвесторів.

І Н Ф О Р М У Є : Бойко М.В., секретар  ради,  яка  зачитала  лист  Радехівської райдержадміністрації щодо  зменшення  розміру  пайових внесків  у  створенні розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури   населеного пункту для вітчизняних та іноземних інвесторів  та  ознайомила  із  попереднім  рішенням 21 сесії 6 скликання від 30.11.2012р. «Про затвердження «Положення про пайову участь фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури  с.Павлів».                                                                                                                                                                                                 В И С Т У П И Л И: Ястремська С.Я.,  Воробець М.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Розмір  пайових внесків  у  створенні розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури с.Павлів  затверджених  рішенням 21 сесії  6 скликання від 30.11.2012р.  залишили без  змін.  Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення   земельної  ділянки  та  передачу її в оренду ТзОВ «СЕС Павлів» для  розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування  будівель і споруд об’єктів  передачі електричної та теплової енергії».

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова , який  зачитав клопотання  ТзОВ «СЕС Павлів»   із  вищеназваного  питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення   земельної  ділянки  та  передачу її в оренду ТзОВ «СЕС Павлів» для  розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування  будівель і споруд об’єктів  передачі електричної та теплової енергії»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова , який  зачитав заяву  Газдюка Б.В.   із  вищеназваного  питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И :Рішення № 8  «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова  , який  зачитав заяву Юхимука С.В.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І.,спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву Якимів Л.І. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І.,спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 10 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння кадастрового номера для будівництва та обслуговування  житлового будинку та господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву  Адамчука  В.Я. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння кадастрового номера для будівництва та обслуговування  житлового будинку та господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували  одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про розгляд звернення вчителів ЗОШ І-ІІ-ІІІ ст. с.Павлів .

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова  зачитав звернення вчителів Кравчук  Л.І., Чулаєвської С.М., Федоришин О.П., Якимович К.Я.  щодо включення  в списки на одержання середньої земельної частки (паю) із земель резервного фонду на території Павлівської сільської ради.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який  зауважив , що розпаювання земель колективного сільськогосподарського підприємства ім. Л.Українки було завершене, списки сформовані та затверджені в 1998 році Радехівською райдержадміністрацією .

В И Р І Ш И Л И: Відмовити Кравчук Л.І.,Чулаєвській С.М., Федоришин О.П., Якимович К.Я. у включенні в списки   на одержання  середньої земельної  частки, паю  / рішення № 12,13,14,15 додаються/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою щодо  встановлення    меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її у власність  для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву Волошин Р.В. із  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 16 «Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою щодо  встановлення    меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її у власність  для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву Драган М.В. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 17 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про розроблення детального плану території  по вул.Зеленій в с.Павлів для групи індивідуальних  житлових  будинків.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який  відмітив про  численні звернення   жителів села Павлів щодо надання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків, запропонував  розробити  детальний план території по вул. Зеленій.  

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 18 «Про розроблення детального плану території  по вул.Зеленій в с.Павлів для групи індивідуальних  житлових  будинків» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про внесення змін в рішення 27 сесії Павлівської  сільської ради  6 скликання.  

 Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 19 «Про внесення змін в рішення 27 сесії Павлівської  сільської ради  6 скликання» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження «Комплексної  програми  забезпечення  аварійно-рятувальними та іншими засобами пожежно-рятувальних підрозділів Радехівського району на 2019р.».

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив із  «Комплексною  програмою  забезпечення  аварійно-рятувальними та іншими засобами пожежно-рятувальних підрозділів Радехівського району на 2019р.».

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 20 «Про затвердження «Комплексної  програми  забезпечення  аварійно-рятувальними та іншими засобами пожежно-рятувальних підрозділів Радехівського району на 2019р.»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження кошторису  «Поточний ремонт дороги  по вул.Зеленій  в селі Павлів»( на завершення  асфальт).

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, ознайомив із кошторисом  «Поточний ремонт дороги  по вул. Зеленій  в селі Павлів»( на завершення  асфальт).

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 21 «Про затвердження кошторису  «Поточний ремонт дороги  по вул. Зеленій  в селі Павлів»( на завершення  асфальт)» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження Програми  з розроблення детальних планів  території та проектів землеустрою.

Д О П О В І Д А Є: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 22 «Про затвердження Програми  з розроблення детальних планів  території та проектів землеустрою» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по   прийнятих рішеннях попередньої  сесії.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова:

  • Хвіртки на цвинтар зроблені, до свят  будуть  причеплені ;
  • Ремонт дороги по вул. Зеленій щебенем  закінчено , крім асфальту;
  • Ремонт дороги по вул. Сніжній  закінчено;
  • Розпочато ремонт дороги від Зеленої до Джерельної ;
  • Доробляється проект по кап. ремонту дороги по пр.Юності;
  • По реконструкції  мереж  водопостачання договір підписаний, аванс буде переведений.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 23 «Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії» – прийнято до відома.  Голосували : «за» -одноголосно.

Сільський  голова                                                         Карплюк В.Є.

Секретар ради                                                                Бойко М.В.

Переглядів: 143 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz