Вівторок, 23.04.2024, 18:15
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Січень » 11 » 31 сесія 7 скликання від 20.08.2019 року Павлівської сільської ради
12:40
31 сесія 7 скликання від 20.08.2019 року Павлівської сільської ради

        

ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л  

31  С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я 

                                       

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ  

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ     

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 від  20  серпня  2019 року                                 17.00 год.                                                                                                                                 

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол.                                                                                              Присутніх  на  сесії  - 8  чол.(Шишка Р.В., Бойко М.В., Луцків С.М., Рудь Я.В., Предко В.І., Васюта В.В., Воробець М.В., Утинкевич Г.І.)

Відсутні: 6чол. (Стецюк О.Р.,  Свистун Т.І., Федоришин В.В.,Романів О.С., Ястремська С.Я., Курило З.М. )

Запрошені: Андрущакевич  О.І., головний бухгалтер  сільської ради,                                                         Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії  ;                                                                                                   

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

                                                          ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

1.Про внесення змін  до бюджету  Павлівської сільської  ради .

2.Про внесення змін до штатного розпису Павлівської сільської ради.

3.Про виділення матеріальної допомоги   учасникам бойових дій (АТО).

4. Про виділення матеріальної допомоги  жителям с.Павлів.

5.Про перегляд ставок  земельного  податку  на 2019-2020рр., відповідно до листа відділу  у Радехівському районі ГУ Держгеокадастру у Львівській обл.

6. Розгляд звернення КНП «Радехівська центральна районна  лікарня» щодо виділення коштів для безкоштовного  відпуску лікарських засобів окремим групам населення.

7.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,0555га, кадастровий номер:4623984200:01:003:0160. Цільове призначення :для обслуговування  будівлі магазину , що розташована за адресою: Львівська область, Радехівський район, вул.Зелена,69 в с.Павлів.

8.Про затвердження  звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0275га, кадастровий номер:4623984200:01:005:0100, цільове призначення: для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, що розташована за адресою: Львівська область,Радехівський район, с.Павлів проспект Юності,14 в с.Павлів.

9.Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлової будівлі  по вул.Зеленій Бічній,5б, с.Павлів.

10.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  в с.Павлів.

11.Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння  кадастрового номера для будівництва та обслуговування   житлового будинку , господарських  будівель і споруд.  

12.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння  кадастрового номера для будівництва та обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і споруд.

13.Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства .

14. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

15.Про затвердження детального плану території  земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі   в с.Павлів, пр.Юності,39б та надання дозволу на виготовлення  проекту    землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки в оренду  для обслуговування  нежитлової будівлі.

16. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння  кадастрового номера для будівництва та обслуговування   житлового будинку , господарських  будівель і споруд.

17. Про затвердження детального плану території групи житлового  кварталу в с.Павлів Радехівського району Львівської області.

18. Про  присвоєння  назви  вулиці  на  території  Павлівської      сільської  ради  Радехівського району Львівської  області.

19. Про  виплату  матеріальної  допомоги сільському голові, Карплюку В.Є. , у зв’язку з відпусткою.

20.Про погодження  земельної  ділянки  в урочищі «За Мальцем» орієнтовною площею 4,0 га, для учасників бойових  дій, які брали безпосередню участь в АТО для ведення особистого селянського господарства

21. Про  затвердження   змін  до  бюджетних Програм.

22. Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для передачі її у власність  для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.(учасникам  бойових дій АТО)

23.Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  та надання  її безоплатно у власність  для будівництва індивідуального гаража.

24. Про розгляд звернення жителів с.Павлів , вул.Помаранчевої революції  ,  щодо виготовлення  проектно-кошторисної документації  на комунальну  каналізаційну мережу біля  їхніх індивідуальних будинків.

25. Звіт голови Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради по прийнятих рішення попередньої сесії.

С Л У Х А Л И : Про внесення змін  до бюджету  Павлівської сільської  ради.

Д О П О В І Д АЄ: Андрущакевич О.І., головний бухгалтер сільської ради, яка сказала про необхідність внесення до бюджету сільської ради , а саме:  внести зміни до обсягу внутрішнього фінансування сільського бюджету, повернути  кошти з спеціального фонду до загального фонду, внести зміни до затвердженого  річного та  помісячного  розпису видатків загального та спеціального фонду, внести зміни до  обсягу видатків на реалізацію регіональних програм , які фінансуються  за рахунок коштів  місцевого бюджету.

В И С Т У П И Л И : Ястремська  С.Я., Воробець  М.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 1 «Про внесення змін  до бюджету  Павлівської сільської  ради»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про внесення змін до штатного розпису Павлівської сільської ради.

Д О П О В І Д А Є : Андрущакевич  О.І., головний  бухгалтер  сільської  ради, яка  ознайомила  із Постановою Кабінету Міністрів України  №525 від 19.06.2019р.  „«Про  внесення  змін у додатки  до  постанови  Кабінету  Міністрів   України  від  09.03.2006р. № 268 »,  та  про  необхідність внесення  змін  до  штатного розпису Павлівської сільської  ради  для  приведення  посадових окладів працівників  сільської ради у  відповідність  до  згаданої  Постанови.

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., голова  комісії з питань  економіки та бюджету, який  ознайомив із  висновком  комісії  з питань економіки та бюджету.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 2 «Про  внесення змін до  штатного  розпису   Павлівської  сільської  ради» - прийнято /додається/. Голосували «за»- одноголосно.

 С Л У Х А Л И: Про виділення матеріальної допомоги  учасникам  бойових  дій АТО.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова, який   про необхідність  матеріально  підтримати  учасників  АТО  , жителів  с. Павлів , які  брали  участь   в  антитерористичній   операції, захищаючи  незалежність  ,  суверенітет  та  територіальну  цілісність  України  в  районі    проведення  антитерористичної    операції ,  та з  нагоди  відзначення  Дня  Незалежності  України  виділити  по  2  тис. грн.

В И С Т У П И Л И: Ястремська С.Я., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 3 «Про виділення матеріальної допомоги  учасникам  бойових  дій АТО»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про виділення матеріальної допомоги  жителям с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В.,секретар ради, яка зачитала заяви жителів села Павлів: Лиситчук Любові Миронівни, Волошин Ірини Романівни, Жирухи Ганни Василівни, Мацюк Лесі Григорівни про виділення матеріальної допомоги на лікування.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 «Про виділення матеріальної допомоги  жителям с.Павлів» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про перегляд ставок  земельного  податку  на 2019-2020рр., відповідно до листа відділу  у Радехівському районі ГУ Держгеокадастру у Львівській обл.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії , який  ознайомив із листом відділу  у Радехівському районі ГУ Держгеокадастру у Львівській обл..

В И С Т У П И Л И: Воробець М.В.,Рудь Я.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 5 «Про встановлення ставок земельного  податку на 2019-2020рр. залишили  без  змін. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Розгляд звернення КНП «Радехівська центральна районна  лікарня» щодо виділення коштів для безкоштовного  відпуску лікарських засобів окремим групам населення.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є.,сільський  голова,  який  ознайомив із листом Радехівської центральної районної лікарні  з вищеназваного  питання, та зауважив про те, що сума  не вказана у листі.

В И С Т У П И Л И: Ястремська С.Я., Рудь Я.В., депутати сільської ради, запропонували  відкласти,  для   узгодження  суми  коштів, які  потрібні  для  закупівлі   лікарських  засобів.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 6 «Розгляд звернення КНП «Радехівська центральна районна  лікарня» щодо виділення коштів для безкоштовного  відпуску лікарських засобів окремим групам населення» - відкладено для узгодження  необхідної  суми .

С Л У Х А Л И : Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,0555га, кадастровий номер:4623984200:01:003:0160. Цільове призначення :для обслуговування  будівлі магазину , що розташована за адресою: Львівська область, Радехівський район, вул.Зелена,69.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який  зачитав заяву Шпака Т.С. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 «Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки 0,0555га, кадастровий номер:4623984200:01:003:0160. Цільове призначення :для обслуговування  будівлі магазину , що розташована за адресою: Львівська область, Радехівський район, вул.Зелена,69» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження  звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0275га, кадастровий номер:4623984200:01:005:0100, цільове призначення: для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, що розташована за адресою: Львівська область,Радехівський район, с.Павлів проспект Юності,14.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву Блеха А.О. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 8 «Про затвердження  звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0275га, кадастровий номер:4623984200:01:005:0100, цільове призначення: для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, що розташована за адресою: Львівська область,Радехівський район, с.Павлів проспект Юності,14» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлової будівлі по вул.Зеленій Бічній,5б, с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який  зачитав заяву  Балажа  В.І. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9 «Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлової будівлі  по вул.Зеленій Бічній,5б, с.Павлів» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву Личака  Р.М.  з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 10 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  в с.Павлів» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння  кадастрового номера для будівництва та обслуговування   житлового будинку , господарських  будівель і споруд.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  гр.Якимів Л.І.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння  кадастрового номера для будівництва та обслуговування   житлового будинку , господарських  будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння  кадастрового номера для будівництва та обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і споруд»

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є.,сільський  голова, який  зачитав заяву гр.Ціолковської  Г.Р.  із  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 12 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння  кадастрового номера для будівництва та обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Воробець  Л.В. з  вищеназваного  питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 13 «Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву гр. Батуєвої В.К. з  вищеназваного  питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії, який роз’яснив , що дана земельна  ділянка була виділена 14.12.2007р., але документація до цього часу не виготовлена.  Для виготовлення документації  необхідно поновити рішення.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 14 «Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження детального плану території  земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі   в с.Павлів, пр. Юності,39б та надання дозволу на виготовлення  проекту  землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки в оренду  для обслуговування  нежитлової будівлі .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заву гр. Матвійчук В.І. із вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 15 «Про затвердження детального плану території  земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі   в с.Павлів, пр. Юності,39б та надання дозволу на виготовлення  проекту   землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки в оренду  для обслуговування  нежитлової будівлі» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння  кадастрового номера для будівництва та обслуговування   житлового будинку , господарських  будівель і споруд».

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву Борща С.Т. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 16 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для присвоєння  кадастрового номера для будівництва та обслуговування   житлового будинку , господарських  будівель і споруд»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження детального плану території групи житлового  кварталу в с.Павлів Радехівського району Львівської області.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який ознайомив із детальним планом території групи житлового кварталу   в с. Павлів.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 17 «Про затвердження детального плану території групи житлового  кварталу в с.Павлів Радехівського району Львівської області» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  присвоєння  назви  вулиці  на  території  Павлівської      сільської  ради  Радехівського району Львівської  області.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який відмітив про необхідність  надання юридичної адреси забудовникам  нової  вулиці  у селі Павлів.

В И С Т У П И Л И:  Воробець М.В., депутат сільської ради запропонувала назвати нову вулицю – вулиця Незалежності.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 18 «Про  присвоєння  назви  вулиці  на  території  Павлівської      сільської  ради  Радехівського району Львівської  області» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  виплату  матеріальної  допомоги сільському голові, Карплюку В.Є. , у зв’язку з відпусткою.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар сільської ради,  яка  інформувала  ,  що  у  зв’язку  із  вибуттям  у  відпустку  Карплюка В.Є. ,  сільського голови ,  йому  належить  матеріальна  допомога   на  оздоровлення ,  яка  передбачена  в  бюджеті  і  є обов’язковою  виплатою  відповідно  до  чинного  законодавства.

В И С Т У П И Л И : Рудь Я.В., член  комісії з питань економіки  і бюджету.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 19 «Про  виплату  матеріальної  допомоги сільському голові, Карплюку В.Є. »  прийнято /додається/. Голосували  одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про погодження  земельної  ділянки  в урочищі «За Мальцем» орієнтовною площею 4,0 га, для учасників бойових  дій, які брали безпосередню участь в АТО для ведення особистого селянського господарства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  відмітив  про звернення  учасників бойових  дій , які брали безпосередньо участь  в  АТО , про погодження земельної ділянки  для ведення особистого  селянського господарства.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії , який  запропонував для погодження земельну  ділянку в урочищі «За Мальцем».

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 20 «Про погодження  земельної  ділянки  в урочищі «За Мальцем» орієнтовною площею 4,0 га, для учасників бойових  дій, які брали безпосередню участь в АТО для ведення особистого селянського господарства» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  затвердження   змін  до  бюджетних  Програм 

Д О П О В І Д А Є : Андрущакевич О.І., головний бухгалтер , яка ознайомила   із змінами  до  програми  будівництва, реконструкції об’єктів житлово-комунального господарства  на 2019 рік Павлівської сільської ради  та  програми утримання та розвитку автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури  за рахунок коштів  місцевого бюджету на 2018-2020 р.

В И Р І Ш И Л И: Рішення   № 21 «Про  затвердження   змін  до бюджетних  Програм» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для передачі її у власність  для будівництва  та обслуговування  житлового будинку , господарських будівель та споруд.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич  Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який  доповів про виділення земельних ділянок  учасникам бойових  дій АТО.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 22 «Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для передачі її у власність  для будівництва  та обслуговування  житлового будинку , господарських будівель та споруд» учасникам бойових дій АТО - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  та надання  її безоплатно у власність  для будівництва індивідуального гаража.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який доповів  із вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 23  «Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  та надання  її безоплатно у власність  для будівництва індивідуального гаража» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про розгляд звернення жителів с.Павлів , вул.Помаранчевої революції  ,  щодо виготовлення  проектно-кошторисної документації  на комунальну  каналізаційну мережу біля  їхніх індивідуальних будинків.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який ознайомив із вищеназваним зверненням,   та відмітив , що в бюджеті  сільської ради кошти  на виготовлення  документації  на каналізаційну мережу біля індивідуальних будинків не передбачені. 

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., Воробець М.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Відмовити жителям с.Павлів, вул.Помаранчевої революції  у виготовленні проектно-кошторисної документації на комунальну каналізаційну мережу біля їхніх індивідуальних будинків, так як кошти в бюджеті сільської ради – не передбачені. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Звіт голови Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради по прийнятих рішення попередньої сесії.                                                                                 Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова:

  •  ремонт дороги по пр.Юності  закінчено ;
  •        дорожні знаки по пр.Юності  встановлено ;
  • по реконструкції  мереж водопостачання  роботи завершують .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 25 «Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії» – прийнято до відома.  Голосували : «за» -одноголосно.

Сільський  голова                                                       Карплюк В.Є.

Секретар ради                                                              Бойко М.В.

Переглядів: 143 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz