Четвер, 25.04.2024, 08:41
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Грудень » 20 » 24 сесія 7 скликання від 22.11.2018 року Павлівської сільської ради (Продовження)
11:26
24 сесія 7 скликання від 22.11.2018 року Павлівської сільської ради (Продовження)

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова, який  зачитав заяву  Адамчука В.Я.  з  вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 12 «Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження  детального плану території  розташування земельної ділянки  для обслуговування нежитлової  будівлі  ПП «Павлів-сервіс» в с.Павлів  вул.Зелена Бічна,5б .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який  зачитав заяву  Балажа В.І., з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення №13 «Про затвердження  детального плану території  розташування земельної ділянки  для обслуговування нежитлової  будівлі  ПП «Павлів-сервіс» в с.Павлів  вул.Зелена Бічна,5б»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з експертної  оцінки земельної ділянки під розміщення та обслуговування будівлі магазину продовольчих товарів, що перебуває в оренді з метою викупу по вул.Зелена,69.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський голова,  який  зачитав заяву Шпака Т.С. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И:Гриневич  Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 14 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з експертної  оцінки земельної ділянки під розміщення та обслуговування будівлі магазину продовольчих товарів, що перебуває в оренді з метою викупу по вул.Зелена,69»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства.

 Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав заяву  Волошина  Р.В.  з  вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 15 «Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И:Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її у власність   для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Лугова, 6.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зчитав заяву  Волошина  Р.В. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 16 «Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її у власність   для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул.Лугова, 6» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її  в оренду  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих  підприємств , установ і організації (для встановлення сонячної енергетичної станції) в селі  Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова,  який  зачитав   заяву  ТзОВ «СЕС Павлів» з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И : Гриневич Р.І.,спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 17 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її  в оренду  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих  підприємств , установ і організації (для встановлення сонячної енергетичної станції)  в селі  Павлів»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про розробку  детального плану території для встановлення опорної лінії електропередач.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський голова, який  зачитав  заяву ТзОВ «СЕС Павлів»  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И:

  • Рудь Я.В., депутат сільської ради, який  зауважив , що жителі вул.Зарічної  проти  опорної  лінії   електропередач ;
  • Гаврилів Н.Б., директор ТзОВ «СЕС Павлів», яка роз’яснила , що опорна  лінія електропередач  це вимога «Львівобленерго».

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 18 «Про розробку  детального плану території для встановлення опорної лінії електропередач» - прийнято /додається/. Голосували : «за» - 7; «проти» - немає; «утримались» - 1.

С Л У Х А Л И: Про   виготовлення проектів  землеустрою земель  комунальної  власності  Павлівської сільської ради(скважени).

Д О П О В І Д А Є : Гриневич  Р.І., спеціаліст  ІІ категорії  , який відмітив про необхідність   виготовлення проектів  землеустрою земель  комунальної  власності  Павлівської сільської ради (скважени).

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 19 «Про   виготовлення проектів  землеустрою земель  комунальної  власності  Павлівської сільської ради »-прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження кошторисної  документації  «Реконструкція  мереж  водопостачання по  вул.Молодіжній, Джерельній, Л.Українки, Помаранчевої революції, проспекту Юності в с.Павлів Радехівського району Львівської області» .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив із кошторисною документацією «Реконструкція мереж водопостачання…».

В И С Т У П И Л И: Ястремська С.Я., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 20 «Про затвердження кошторисної  документації  «Реконструкція  мереж  водопостачання по  вул.Молодіжній, Джерельній, Л.Українки, Помаранчевої революції, проспекту Юності в с.Павлів Радехівського району Львівської області» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И:  Про затвердження правил утримання собак в селі Павлів Радехівського району Львівської області.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив  із  правилами  утримання  собак в селі Павлів,  які  розроблені  виконавчим  комітетом  Павлівської сільської ради.

В И С Т У П И Л И : Предко  В.І., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 21 «Про затвердження правил утримання собак в селі Павлів Радехівського району Львівської області» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова:

  • По вул.Джерельній  ремонт дороги розпочато;
  • По вулицях Зеленій та Сніжній з  03 грудня  мають проводити ремонтні  роботи на дорогах;
  • По реконструкції  мереж  водопостачання документація  готова, договір укладений, повинні  розпочати роботи;
  • Хвіртки на цвинтар зроблені, залишилось пофарбувати і встановити;

В И С Т У П И Л И: Ястремська С.Я., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 22 «Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії» – прийнято до відома.  Голосували : «за» -одноголосно.

 

С Л У Х А Л И: Про заходи щодо покращення  стану доріг села Павлів.

 

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  інформував про заходи   для покращення стану доріг у селі Павлів, а саме:

 

1.Звернутись в  «Львівський облавтодор»  та  Радехівську райдержадміністрацію  з клопотанням посприяти  ремонту дороги загального користування Радехів-Станин в межах села Павлів.

2.Завершити поточний  ремонт дороги по вул.Зеленій  в с.Павлів.

3.Завершити  поточний ремонт дороги по вул.Сніжній в с.Павлів.

4.Організувати   роботи  по капітальному ремонту дороги по вул. Джерельній в с.Павлів.

 

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., депутат сільської ради.

 

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 23 «Про заходи щодо покращення  стану доріг села Павлів» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

 

С Л У Х А Л И : Про встановлення щомісячної  надбавки відповідно до стажу, сільському  голові, Карплюку В.Є.

 

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар ради, яка інформувала , що сільський  голова  пропрацював  на посаді сільського голови  3 роки  та  враховуючи  службу в Збройних  силах 2 роки , належить  надбавка за стаж  в  розмірі  15% .

 

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 24 «Про встановлення щомісячної  надбавки відповідно до стажу, сільському  голові, Карплюку В.Є.» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про присвоєння чергового рангу сільському голові Карплюку В.Є.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В.,секретар ради, інформувала  про те , що у відповідності до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та відповідно  до  займаної посади  , сільському  голові  Карплюку  В.Є.  належить  присвоїти  черговий -  восьмий  ранг.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 25 «Про присвоєння чергового рангу сільському голові Карплюку В.Є.» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

 

Сільський  голова                                                    Карплюк В.Є.

Секретар ради                                                          Бойко М.В.

Переглядів: 189 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz