П`ятниця, 19.04.2024, 22:15
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Жовтень » 5 » 22 сесія 7 скликання Павлівської сільської ради
16:10
22 сесія 7 скликання Павлівської сільської ради

         ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л  

                                              22   С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я                                                                                          

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ               РАДЕХІВСЬКОГО РАЙОНУ                                                                                                      

                                               ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ                                                                                                                                     від  14  серпня 2018 року                                                                                         

16.00 год.

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол.                                                                                              Присутніх  на  сесії  - 8  чол.(Шишка Р.В., Бойко М.В., Луцків С.М.,Утинкевич Г.І., Предко В.І., Рудь Я.В., Воробець М.В., Ястремська С.Я.)

Відсутні: 6 чол.(Романів О.С.,Стецюк О.Р., Федоришин В.В., Курило З.М.,Свистун Т.І., Васюта В.В.)

Запрошені: Андрущакевич О.І., головний бухгалтер сільської ради; Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії .

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Про  резервування   масиву  для  надання  земельних  ділянок  під  ОСГ   учасникам АТО.
  2. Про надання дозволу на  виготовлення технічної   документації із землеустрою  щодо встановлення   меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) та передачу  у   власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул.Зеленій,85 (Дзікот О.О., Демчук К.І.).
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.(Чулаєвського М.Р.)
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.(Кишкевич Є.П.)
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.(Вовчанського М.І.)
  4. Про надання дозволу на  виготовлення технічної   документації із землеустрою  щодо встановлення   меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) та передачу  у   власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул. Л.Українки,18/1.(Якимишин М.Д.)
  5. Про попереднє  погодження місця розташування  тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в с.Павлів по пр.Юності .(Вовчанській О.Ф.)
  6. Про попереднє  погодження місця розташування  тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в с.Павлів по пр.Юності .(Сторожинському О.С.)
  7. Про розміщення   тимчасової   споруди  в с. Павлів по вулиці Джерельна для провадження підприємницької діяльності  та укладення договору особистого строкового сервітуту . (Білозір О.Я.)
  8. Про розміщення   тимчасової   споруди  в с. Павлів по проспекту  Юності для провадження підприємницької діяльності  та укладення договору особистого строкового .  (Білозір О.Я.)
  9. Про затвердження технічної   документації із землеустрою  щодо встановлення   меж

      земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)та передачу  у   власність для будівництва

      та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул.       

      Зеленій,108 . (Підчаша О.С.)

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та

передачі її у власність для  ведення особистого селянського господарства , 

      вул.Зелена,108 . (Підчаша О.С.)

  1. Про   затвердження  детального  плану території  для  встановлення сонячної    

      енергетичної   станції  по вулиці Зарічна в селі Павлів  Радехівського району    

      Львівської області та надання  дозволу   на виготовлення  проекту землеустрою  щодо 

      відведення   земельної ділянки для  сонячної енергетичної станції по вул..Зарічна в   

      селі Павлів.

  1. Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради .
  1.  Про виділення матеріальної допомоги  жителям с.Павлів .
  1. Про виділення матеріальної допомоги  учасникам  бойових  дій АТО .
  2. Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії.
  3. 1-63.Про надання  дозволу громадянам села Палів  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  та обслуговування гаражів на території села Павлів.

С Л У Х А Л И : Про  резервування   масиву  для  надання  земельних  ділянок  під  ОСГ   учасникам АТО.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст  ІІ категорії , який доповів про необхідність резервувати для учасників АТО земельну  ділянку площею  5,0 га. для  ведення особистого  селянського  господарства.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., голова  депутатської  комісії з питань землеустрою.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 1  «Про  резервування   масиву  для  надання  земельних  ділянок  під  ОСГ   учасникам АТО» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на  виготовлення технічної   документації із землеустрою  щодо встановлення   меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) та передачу  у   власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул.Зеленій,85.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії,  який  зачитав  заяви  Дзікот Олени Олексіївни та Демчук Катерини Іванівни   з  вищеназваного питання  та  повідомив, що в документах зазначено квартиру, а не житловий будинок  , тому земельні ділянки  на яких розташовані  багатоквартирні  жилі будинки , а також належні до них будівлі надаються в постійне користування  підприємствам чи установам , які здійснюють  управління цими будинками.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., голова  депутатської  комісії з питань землеустрою, який відмітив, що потрібно  створювати ОСББ , тоді  можлива  передача  у власність  земельної ділянки  об’єднанню власників.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 2 «Про надання дозволу на  виготовлення технічної   документації із землеустрою  щодо встановлення   меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) та передачу  у   власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул.Зеленій,85» - не прийнято . Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Чулаєвського М.Р. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 3 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії , який зачитав заяву  Кишкевича  Є. П. з  вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії , який зачитав заяву Вовчанського М. І. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 5 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на  виготовлення технічної   документації із землеустрою  щодо встановлення   меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) та передачу  у   власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул. Л.Українки,18/1.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії , який зачитав заяву гр. Якимишина М.Д. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 6 «Про надання дозволу на  виготовлення технічної   документації із землеустрою  щодо встановлення   меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) та передачу  у   власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул. Л.Українки,18/1»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про попереднє  погодження місця розташування  тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в с.Павлів по пр.Юності .

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву  Вовчанської О.Ф.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 «Про попереднє  погодження місця розташування  тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в с.Павлів по пр.Юності» - прийнято /додається/. Голосували: «за» - 7; «проти» - немає; «утримались» - 1.

С Л У Х А Л И: Про попереднє  погодження місця розташування  тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в с.Павлів по пр.Юності  .

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Сторожинського О.С., зокрема  звернув  увагу, що у заяві Сторожинського О.С. йдеться про виготовлену   документацію,  якої  не додано  до заяви.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., голова комісії з питань  землеустрою, відмітив, що Сторожинський  О.С. хоче встановити  тимчасову споруду по Юності,23, в іншому  місці він не погоджується. Чому розкидати кіоски по цілому посьолку?

В И Р І Ш И Л И:  Рішення № 8 «Про попереднє  погодження місця розташування  тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в с.Павлів по пр.Юності» - не прийнято. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про розміщення   тимчасової   споруди  в с. Павлів по вулиці Джерельна  та по пр. Юності для провадження підприємницької діяльності  та укладення договору особистого строкового сервітуту.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії ,  який  зачитав заяви  ФОП Білозір О.Я.  з  вищеназваного питання. Відмітив, що Білозіру  О.Я.  було  надіслано  повідомлення  щодо  виконання  вимог по впорядкуванню  тимчасових споруд , але  до  цього  часу  вимоги не  виконані.

В И С Т У П И Л И : Предко В.І., депутат сільської ради , який  сказав про необхідність  вивчити питання, щодо  укладення  договору  особистого строкового сервітуту , враховуючи  невиконання  поставлених  вимог .  

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9,10 «Про розміщення   тимчасової   споруди  в с. Павлів по вулиці Джерельна  та по пр. Юності для провадження підприємницької діяльності  та укладення договору особистого строкового сервітуту» - відкладено для  додаткового  вивчення. Голосували одноголосно.

     С Л У Х А Л И: Про затвердження технічної   документації із землеустрою  щодо встановлення   меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) та передачу  у   власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул. Зеленій,108 .

 Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Підчаші О.С. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення №11 «Про затвердження технічної   документації із землеустрою щодо встановлення   меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)та передачу  у   власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул. Зеленій,108» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та  передачі її у власність для  ведення особистого селянського господарства ,             вул.Зелена,108.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Підчаші О.С. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 12 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та  передачі її у власність для  ведення особистого селянського господарства ,  вул. Зелена,108» - прийнято / додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про   затвердження  детального  плану території  для  встановлення сонячної   

енергетичної   станції  по вулиці Зарічна в селі Павлів  Радехівського району   Львівської області та надання  дозволу   на виготовлення  проекту землеустрою  щодо  відведення   земельної ділянки для  сонячної енергетичної станції по вул. Зарічна в   селі Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст землевпорядник  який зачитав лист ТзОВ «Ферозіт вінд енерджі»  з  вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 13 «Про   затвердження  детального  плану території  для  встановлення сонячної   енергетичної   станції  по вулиці Зарічна в селі Павлів  Радехівського району  Львівської області та надання  дозволу   на виготовлення  проекту землеустрою  щодо   відведення   земельної ділянки для  сонячної енергетичної станції по вул..Зарічна в  

селі Павлів»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  сказав про необхідність  внесення  змін до бюджету  Павлівської  сільської ради, а  саме  необхідно  спрямувати  кошти :

  • на закупівлю щебеню 28575 грн. -  прийнято;
  • на придбання  2 хвірток  на цвинтар – 4 тис.грн.- прийнято; 
  • за кошторис на огорожу стадіону 1620 грн.-  прийнято; 
  • на благоустрій території церкви Свв.Косми і   Даміана -30 тис.грн.- прийнято; 
  • на встановлення вікон  в Народному домі с. Павлів - 140 тис.грн.- прийнято;
  • придбання піску на стадіон -2200грн.- відмовлено;
  • закупівля гучномовців на випадок надзвичайних ситуацій - 11208 грн – відмовлено;
  • на встановлення підлоги в спортивній кімнаті Павлівської ЗОШ – 25 тис.грн.

В И С Т У П И Л И : Рудь Я.В., голова депутатської комісії з питань економіки і бюджету.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 14 «Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про виділення матеріальної допомоги  жителям с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В.,секретар сільської ради , яка зачитала заяву Рудь Василя Степановича  про  виділення йому матеріальної  допомоги на лікування.

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 15 »Про виділення матеріальної допомоги  жителям с.Павлів»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про виділення матеріальної допомоги  учасникам  бойових  дій АТО.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова, який   про необхідність  матеріально  підтримати  учасників  АТО  , жителів  с. Павлів , які  брали  участь   в  антитерористичній   операції, захищаючи  незалежність  ,  суверенітет  та  територіальну  цілісність  України  в  районі    проведення  антитерористичної    операції ,  та з  нагоди  відзначення  Дня  Незалежності  України  виділити  по  1  тис. грн.

В И С Т У П И Л И: Ястремська С.Я., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 16 «Про виділення матеріальної допомоги  учасникам  бойових  дій АТО»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова:

  • ремонт дороги  по вул. Сніжній та Зеленій розпочато, зроблено планування  та вирівнювання дороги, договір до грудня;
  • щодо ремонту дороги загального користування через село Павлів, написали звернення  до голови Радехівської райдержадміністрації, відповіді ще немає;
  • по кошторисній  документації  кап. ремонту вул. Джерельної проводиться експертиза, повинен бути висновок, тоді подамо на тендер ;
  • огорожа стадіону зроблена;
  • огорожа цвинтаря завершена;
  • на реконструкцію водопостачання  зроблено  коригування   кошторисної документації.

В И С Т У П И Л И:

  • Предко В.І., депутат сільської ради , який  запитував  сільського голову про терміни звершення  ремонту доріг, повинен бути графік робіт;
  • Утинкевич Г.І., депутат сільської ради, яка вимагала  вирішити питання , встановлення  дитячого майданчика   біля будинків по пр. Юності, 2,4,6, чому відповідно до звернення жителів,  не встановлено дитячий  майданчик ?
  • Предко В.І., депутат  сільської ради , зауважив  про необхідність  завершити  документацію  по оформленні права власності  на Народний дім. Необхідно  вирішити питання   окремого входу  на  Нову  пошту, у разі відмови , ініціювати розірвання договору. 

В И Р І Ш И Л И:  Рішення № 17 «Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії» – прийнято до відома.  Голосували : «за» -одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання  дозволу громадянам села Палів  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  та обслуговування гаражів на території села Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,  спеціаліст ІІ категорії , який зачитав список жителів  села Павлів, які  звернулися за дозволом  на  виготовлення  документації на  земельну  ділянку  під гаражі, саисок додається.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 18-1-63 «Про надання  дозволу громадянам села Палів  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  та обслуговування гаражів на території села Павлів»(відповідно до списку) - прийнято /додається/. Голосували  одноголосно.

 

 

Сільський  голова                                                             Карплюк В.Є.

Секретар ради                                                                   Бойко М.В.    

Переглядів: 181 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz