П`ятниця, 19.04.2024, 05:44
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Травень » 17 » Протокол 20 сесії 7 скликання
11:11
Протокол 20 сесії 7 скликання

ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О  Л

20   С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ   РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ

                                                                     ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ                                                                                                                

від  26  квітня  2018 року                                                                                         

16.00 год.

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол.                                                                                             

Присутніх  на  сесії  - 8  чол.(Шишка Р.В., Бойко М.В., Рудь Я.В.,Стецюк О.Р., Предко В.І., Воробець М.В., Ястремська С.Я., Васюта В.В.)

Відсутні:Луцків С.М.,Утинкевич Г.І.,Федоришин В.В.,Романів О.С.,Курило З.М.,Свистун Т.І.

Запрошені: Боярчук Я.Г.-директор Павлівського КП., Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

                                                           ПОРЯДОК  ДЕННИЙ : 

1. Про внесення змін до Регламенту Павлівської сільської ради (поіменне голосування).

2. Розгляд  заяви  Сторожинського  О.С.  щодо  оренди  ставка.

3.Розгляд заяви Сторожинського О.С. про виділення земельної  ділянки біля ставка.

4. Про надання дозволу  на виготовлення   паспорту прив’язки розміщення  тимчасової

споруди  для  провадження підприємницької діяльності в селі Павлів по проспекту Юності

(Сторожинського  О.С.).

5.Про надання  дозволу  на  виготовлення  детального плану   території  для  ведення   особистого  селянського  господарства  для  передачі  її у власність в  урочищі  біля ставка (Пахомов Є.Є., Пахомов О.Р., Пахомов О.Є. )

6.  Про надання дозволу  на виготовлення   паспорту прив’язки розміщення  тимчасової споруди  для  провадження підприємницької діяльності в селі Павлів по проспекту Юності (Циганюк А.О.).

7. Про встановлення ставок земельного податку на 2018 рік.

8.Про надання пільг по сплаті  земельного податку на території Павлівської сільської ради у 2018 році.

9. Про розгляд  розрахунків  тарифу на послуги з водопостачання, що надаються Павлівським комунальним підприємством

10. Про внесення  доповнень до Положення  про надання одноразової грошової матеріальної  допомоги  громадянам,  які проживають на території  Павлівської сільської ради.

11.Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів.

12. Про  затвердження кошторису на зрізання  дерев.

13.Про встановлення  дитячих  майданчиків.

14. Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради .

15.Про надання дозволу   на складання  проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  для  надання  її у власність для ведення особистого  селянського господарства по вул.Зеленій. ( Бей О.В.)

16.Про  затвердження   проекту  землеустрою  щодо  відведення земельної  ділянки  у власність для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель і споруд  по вул. Сніжній,3. (Білоус Г.С. ).

17. Про  надання  дозволу   на  розробку   технічної  документації    із  землеустрою   щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки    в  натурі   (на  місцевості) для  будівництва та обслуговування  житлового  будинку , господарських будівель  та споруд  по вул.Зеленій,115 (гр.Бей О.В.)

18. Про розгляд  звернення  вчителів Павлівської  ЗОШ  І-ІІІ ст. щодо  виділення  земельних  паїв.  

19. Про  надання  дозволу  на  виготовлення   технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення    меж  земельної  ділянки   для  будівництва  та  обслуговування   житлового  будинку  в с.Павлів   по пр.Л.Українки  (гр.Судомляк Г.О.)

 20. Звіт голови Павлівської сільської  ради  про роботу за 2017 рік.

 

         СЛУХАЛИ: Про внесення змін до Регламенту Павлівської сільської ради (поіменне   

         голосування).

          І Н Ф О Р М У Є : Бойко М.В., секретар сільської ради.

         Рішенням ІІІ  сесії  7  скликання  від 29.01.2016  був прийнятий Регламент   Павлівської  сільської ради на період 7 скликання.  На   підставі Закону України від 26 листопада 2015 року №842-VІІІ «Про внесення змін до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо поіменних голосувань», необхідно  внести  зміни   до даного рішення, а саме:   -  пункт  4,7  пп.6   викласти в новій редакції:

«Для прийняття рішень, з’ясування волевиявлення депутатів ради на пленарних засіданнях ради проводиться відкрите поіменне голосування. Голосування здійснюється депутатами особисто в залі засідань. Під час голосування депутат має право одного голосу і подає його “за”, “проти” чи “утримався” по кожному із запропонованих проектів рішень. Відкрите поіменне голосування за допомогою підрахунку голосів здійснюється у режимі фіксації волевиявлення кожного депутата в «Результатах поіменного голосування» лічильною комісією, утвореною у порядку, передбаченому цим Регламентом. Також, в «Результатах поіменного голосування» вказується якщо депутат сільської  ради не голосував або був відсутній під час голосування, які підписує голова лічильної комісії та  секретар лічильної комісії. Результати поіменного голосування підлягають  обов’язковому оприлюдненню та наданню за запитом відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації». Дані про результати поіменного голосування розміщуються в день голосування, або не пізніше як наступний день на офіційному веб-сайті  сільської  ради.  Всі результати поіменних голосувань зберігаються протягом необмеженого строку.   Результати поіменного голосування є невід’ємною частиною протоколу сесії ради.

В И Р І Ш И Л И : Рішення №1 прийнято /додається/. Голосували: «за» -7; «проти» -немає; «утримались» - 1.

         Сільський  голова оголосив, що  враховуючи   прийняте  рішення, щодо  поіменного  голосування,  необхідно  обрати  лічильну  комісію  для  підрахунку голосів.

         Надійшли пропозиції обрати головою  лічильної комісії – Воробець  М.В., та секретарем лічильної комісії – Шишку Р.В.

 

В И Р І Ш И Л И : Обрати лічильну комісію для підрахунку голосів , а саме: головою лічильної комісії – Воробець Мирославу Василівну, секретарем лічильної комісії - Шишку Руслана Володимировича.  Голосували «за» -одноголосно. 

С Л У Х А Л И: Розгляд  заяви  Сторожинського  О.С.  щодо  оренди  ставка.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань, який ознайомив із документами ,що додаються до звернення: свідоцтвом про право на спадщину за законом, яке складається із права  на оренду земельної ділянки загальною площею 14,0850 га. та листом департаменту екології та природних ресурсів.

В И С Т У П И Л И: Воробець М.В., Предко В.І., депутати сільської ради , які запропонували звернутись до Радехівської райдержадміністрації , Радехівської місцевої прокуратури, Радехівського ВП Червоноградського ВП  ГУНП,Державної  виконавчої служби Радехівського районного управління юстиції, держгеокадастру у Радехівському районі  із  запитами  для з’ясування обставин  правомірності  укладення  договору  оренди  із спадкоємцем Сторожинським  Олегом  Степановичем.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 2 не прийнято . Результат  поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И : Розгляд заяви Сторожинського О.С. про виділення земельної  ділянки біля ставка.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., голова  комісії з питань  землеустрою, який  відмітив  , що у заяві не вказано цільове призначення  земельної  ділянки,тому ми не можемо  виділити земельну ділянку.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 3 не прийнято . Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И :  Про надання дозволу  на виготовлення   паспорту прив’язки розміщення  тимчасової  споруди  для  провадження підприємницької діяльності в селі Павлів по проспекту Юності  (Сторожинського  О.С.).

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И С Т У П И Л И :

  • Ястремська С.Я., депутат сільської ради, яка проти  того, щоб по цілому селищу   розкидати кіоски.
  • Предко В.І., депутат сільської ради, який пропонував при погодженні із заявником  надати дозвіл на кіоск в центрі по пр..Юності, біля розташованих кіосків та при умові естетичного оформлення зовнішнього вигляду.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 не прийнято . Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И: Про надання  дозволу  на  виготовлення  детального плану   території  для  ведення   особистого  селянського  господарства  для  передачі  її у власність в  урочищі  біля ставка (Пахомов Є.Є., Пахомов О.Р., Пахомов О.Є.  – 6,0га)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И С Т У П И Л И : Предко В.І., голова комісії із землеустрою, який відмітив,  що  зазначена  у  заяві  земельна ділянка не  відповідає  цільовому призначенню , крім  того сільська рада  немає  запасів землі, щоб роздавати  у приватну власність.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 5  не прийнято . Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу  на виготовлення   паспорту прив’язки розміщення  тимчасової  споруди  для  провадження підприємницької діяльності в селі Павлів по проспекту Юності  (Циганюк А.О.).

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань, відмітив про не надання Циганюком А.О. картографічних матеріалів.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 6  не прийнято . Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И : Про встановлення ставок земельного податку на 2018 рік.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення  №7 прийнято /додається/. Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И : Про надання пільг по сплаті  земельного податку на території Павлівської сільської ради у 2018 році.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення  №8 прийнято /додається/. Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И: Про розгляд  розрахунків  тарифу на послуги з водопостачання, що надаються Павлівським комунальним підприємством

Д О П О В І Д А Є: Ільньків  В.В., головний бухгалтер   Павлівського комунального  підприємства , яка  ознайомила  із  розрахунками  витрат  на  послуги  з  водопостачання  та  водовідведення  без  вимикання  води  у  нічний  час.  Встановлено,  що  тариф значно  зросте.

В И С Т У П И Л И : Боярчук  Я.Г., директор  Павлівського комунального підприємства, який  пропонував не  підвищувати  тарифи, тому що  споживачі, жителі нашого села  перестануть  платити. 

Депутати  пропонували  керівництву    комунального  підприємства  розробити розрахунки тарифів з врахуванням  витрат  на  послуги з водопостачання  без  вимикання води  у  обідню  перерву та  подати на затвердження .

В И Р І Ш И Л И: Рішення  №9 прийнято /додається/. Результат поіменного голосування  додається.

 С Л У Х А Л И: Про внесення  доповнень до Положення  про надання одноразової грошової матеріальної  допомоги  громадянам,  які проживають на території  Павлівської сільської ради.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар ради,  яка запропонувала  внести  доповнення  до Положення про  надання матеріальної  допомоги жителям с. Павлів,  а  саме  передбачити  виплату  для  учасників  бойових дій  по 1 тис. грн., та ветеранам Другої світової  війни ( Великої Вітчизняної війни)  по 2 тис. грн.  з  метою  матеріальної  підтримки.

В И Р І Ш И Л И: Рішення №10 - прийнято /додається/. Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И: Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є: Бойко М.В.,секретар ради, яка зачитала  заяви  жителів : Волошин М.Г., Гриневич  В.А., Шманди Т.Є., Гриневича Р.І. про  виділення матеріальної  допомоги на лікування. Крім того запропонувала у  зв’язку  з   відзначенням  Дня  пам’яті  та  примирення  і  Дня  Перемоги  над  нацизмом   виплатити  матеріальну  допомогу  ветерану  Другої  світової  війни , Савченко  В.Д.  , відповідно до доповнень до Положення про надання одноразової грошової матеріальної  допомоги  громадянам,  які проживають на території  Павлівської сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 прийнято /додається). Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И: Про  затвердження кошторису на зрізання  дерев.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив із кошторисом на зрізання дерев  на території  цвинтаря.

В И С Т У П И Л И : Рудь Я.В., депутат сільської ради , який  відмітив, що дерева на цвинтарі потрібно  обрізати. 

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 12 прийнято /додається). Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И : Про встановлення  дитячих  майданчиків.

Д О П О В І Д А Є : Стецюк О.Р., депутат сільської ради , який  запропонував  доукомплектувати  спорудами  дитячі майданчики  в дошкільному  навчальному  закладі  с.Павлів,  та  встановити   майданчики  у селі  Павлів.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., депутат сільської ради , який просив  врахувати  звернення ,  щодо  встановлення  дитячих  майданчиків, та  встановити  майданчики  на території села  Павлів.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 13 прийнято /додається). Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И : Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  сказав про необхідність  внесення  змін до бюджету  Павлівської  сільської ради , а  саме  необхідно  спрямувати  кошти  на  влаштування  огорожі  нового  цвинтаря  у с. Павлів  , на  спорт, на влаштування огорожі  стадіону у с.Павлів.

В И С Т У П И Л И:

  • Ястремська С.Я., член бюджетної комісії, яка ознайомила із  висновком бюджетної  комісії, щодо  спрямування  коштів: на влаштування  огорожі  нового  цвинтаря  у с.Павлів  187 тис. грн.., на  спорт 25 тис.грн.
  • Предко В.І., депутат сільської ради, який відмітив, що ми  готові  підтримувати  футбольну  команду, але  хочемо щоб у логотип  команди  було додано «Павлів».

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 14 «Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради» - прийнято /додається/. Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу   на складання  проекту землеустрою  щодо відведення 

земельної  ділянки  для  надання  її у власність для ведення особистого  селянського господарства по вул.Зеленій. ( Бей О.В., орієнтовною площею  -0,3205га)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 15  прийнято (додається). Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И: Про  затвердження   проекту  землеустрою  щодо  відведення земельної  ділянки  у власність для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель і споруд  по вул. Сніжній,3. (Білоус Г.С. , площею  0,25га).

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 16  прийнято (додається). Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И : Про  надання  дозволу   на  розробку   технічної  документації    із  землеустрою   щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки    в  натурі   (на  місцевості) для  будівництва та обслуговування  житлового  будинку , господарських будівель  та споруд  по вул.Зеленій,115 гр.Бей О.В.(орієнтовною площею -0,1155га)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 17  прийнято (додається). Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И: Про розгляд  звернення  вчителів Павлівської  ЗОШ  І-ІІІ ст. щодо  виділення  земельних  паїв.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань,  який  ознайомив  із  рішеннями  ,  які   стосувалися  працівників  соціальної  сфери , яких не було включено до списку , на одержання  середньої  земельної  частки  було запропоновано збільшити свої  присадибні земельні ділянки за рахунок земель  резервного фонду

В И С Т У П И Л И : Предко В.І., голова  земельної  комісії , який  відмітив,  що  розпаювання  земель  колишнього  колгоспу   проведено  в 1998 році, на  даний  час  вільних  земель немає, земля  летовища перебуває в оренді. 

Сільським головою, Карплюком В.Є.,  питання  щодо  виділення  земельних  паїв  вчителям поставлено на голосування.

В И Р І Ш И Л И:Рішення  № 18 не прийнято. Результат  поіменного  голосування  додається.

С Л У Х А Л И :  Про  надання  дозволу  на  виготовлення   технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення    меж  земельної  ділянки   для  будівництва  та  обслуговування   житлового  будинку  в с.Павлів   по пр. Л.Українки  гр.Судомляк Г.О.(орієнтовною площею -  0,05га)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 19  прийнято (додається). Результат поіменного голосування  додається.

С Л У Х А Л И: Звіт  голови  Павлівської  сільської ради  про роботу  за 2017рік. 

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова .

             Шановні  депутати!

            Згідно  Закону України  «Про місцеве  самоврядування «  сільський  голова  звітує перед  депутатами   за 2017 рік, оскільки сільська рада є органом колегіальним, то сьогодні я Вам представляю результати нашої спільної роботи.  В 2017 році відбулося  8 засідань  сесії  сільської  ради   та  10 засідань  виконавчого комітету. На 12 сесії  7  скликання ми прийняли  програму  соціально-економічного та культурного розвитку території на 2017рік. Це наш основний документ , яким ми керувалися у своїй роботі. Згідно  програми  було виконано  такі роботи, про які Вам зараз  детально розкажу.

1.Завершили поточний ремонт вулиці Лугової – 199,579 тис.грн.

2.Розпочато поточний ремонт  вулиці Зеленої – 367,140 тис.грн.

3.Зрізання дерев – 198,986 тис.грн.

4.Реконструкція мереж водопостачання – 321,846 тис.грн.

5.Придбання спортивного майданчика 76,320 тис.грн.

6.Придбання  ящиків на пластмасу 7500грн (5шт).

7.Виділені субвенції в сумі  160,760 тис.грн .

8.Допомоги на соціальний захист населення – 77,400 тис. грн.

9.На розвиток спорту – 27,800 тис.грн.

10.На поповнення Статутного фонду Павлівському комунальному підприємству -203,0 тис.грн.

11.На розробки схем та проектів рішень масового застосування 52,0 тис. грн.

       Регулярно проводилась робота  з агропідприємствами, підприємцями щодо вчасної сплати   всіх податків та платежів.

        На жаль не всі справи, які ми спланували  вдалося  зробити. А саме: не завершено реконструкцію  мереж  водопостачання  та не відбувся капітальний ремонт дороги  по вул.Джерельній, також капітальний ремонт по «Реконструкції будівлі спортивного залу Павлівської ЗОШ», «Заміна вікон та дверей в Павлівській  ЗОШ».

          Але не все і так погано. Громадською організацією «Братства бджолярів «Радехівщина»  куди входять  жителі села Павлова  (Боровець М.С., Климко В.Б., Предко В.І.) в парку нашого села  були висаджені молоді саджанці  лип до пам’яті “Небесної Сотні».

          А ще відбулися культурно-масові заходи: фестиваль –ярмарок , приймали участь у районному  фестивалі «Куховарня Радофест», відбулися розважальні заходи на нашому стадіоні для дітей (батути, злови рибку, ігри).

          На завершення свого звіту хочу подякувати  депутатам, членам виконкому та небайдужим мешканцям нашого села  за спільну роботу. Сподіваюся , що спільно у 2018 році нам вдасться зробити  значно більше. Але для цього я дуже потребую Вашого  розуміння і Вашої  підтримки. І все у нас вийде.        Слава Україні!

В И С Т У П И Л И : Стецюк О.Р., Воробець М.В., депутати сільської ради   запитували про завершення реконструкції  мереж  водопостачання  та  про виконавців  цих  робіт.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 20 «Звіт  голови  Павлівської  сільської ради  про роботу  за 2017рік» - прийнято до відома. Результат поіменного голосування додається. 

 

Сільський  голова                                             Карплюк  В.Є.

Секретар ради                                                   Бойко М.В.

 

Переглядів: 207 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz