Субота, 20.04.2024, 00:02
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Квітень » 12 » Продовження протоколу
17:08
Продовження протоколу

С Л У Х А Л И : Про розгляд  звернення   адміністрації  храму Свв. Апп.Петра і Павла с.Павлів щодо  виділення  фінансової  допомоги на святкування  ювілею храму.

Д О П О В І Д А Є : О.Тарас Когут, адміністратор храму Свв.Апп.Петра і Павла  ознайомив  із  зверненням-проханням   адміністрації  храму Свв. Апп.Петра і Павла с.Павлів про  виділення  фінансової  допомоги на святкування 150- ліття  храму. Програма святкування  передбачає   витрати на : друк книжки про минуле та сучасне нашої церкви та виготовлення  іншої  друкованої  продукції  ; святковий  концерт за участі  відомих   християнський колективів. Приблизно  потреба  коштів від  сільської  ради   для  організації  та проведення  святкування ювілею складає  50 тис.грн.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 1 прийнято (додається), Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  надання  дозволу  ТзОВ «Ферозіт Вінд Енерджі» на розроблення   детального плану території  земельної  ділянки  в  оренду   для  встановлення    сонячної енергетичної   станції  на території   Павлівської  сільської  ради.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є.,сільський  голова,  який  зачитав листи ТзОВ «Ферозіт Вінд Енерджі» з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И:

  • Представник ТзОВ «Ферозіт Вінд Енерджі», який  розповів про вигоду  від  цього проекту для села: 1)надходження податкових платежів; 2)робочі  місця; 3) інвестиційні внески;

  • Рудь Я.В.,депутат сільської ради, який запропонував винести це питання на схід селян;

  • Представник ТзОВ «Ферозіт Вінд Енерджі» відмітив в разі  отримання дозволу  на розроблення проекту, процедура  передбачає  громадські  слухання.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 2 (додається). Голосували: «за» - 8 ; «утримався»- 1(Рудь Я.В.); «проти» -немає.

С Л У Х А Л И : Про  затвердження    статутного фонду Павлівського комунального  підприємств.

Д О П О В І Д А Є : Боярчук  Я.Г.,директор Павлівського  комунального  підприємства, який  просив  виділити 50 тис.грн.  на Павлівське  комунальне підприємство для  вирішення фінансових  проблем. Кошти  потрібні  для  придбання  30  люків, по ціні 300 грн., для придбання  мотопомпи за 16 тис.грн. та на покриття  витрат за електроенергію 25 тис.грн., через  не відключення подачі  води  в обідню  перерву.  

В И С Т У П И Л И:

  • Рудь Я.В., депутат сільської ради,  який зауважив, чому сільська рада повинна платити за перевитрати електроенергії за подачу води, запропонував  включити ці витрати у  розрахунок  тарифу на водопостачання.

В И Р І Ш И Л И:Рішення № 3 прийнято (додається).Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  розгляд  звернень  щодо  виділення  коштів  для  вирішення  проблем  Народного  дому с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Коцур Ю.Р., директор Народного дому с.Павлів, яка доповіла, що  хоче  змінити   ставлення  наших  жителів  до  культури,  хоче  навести  порядок  в  приміщенні  Народного  дому. Прийшла  щоб  просити  коштів  на  оплату  за  документи  на   оформлення  права  власності  на  Народний  дім. В Народному  домі   зовсім  страшні  двері, які неможливо  закрити  та  побиті  вікна. Виготовлений  кошторис на заміну  вікон  та дверей, вартість  100 тис.грн., просить  допомогти  коштами.  Крім  того  просила  виділити  10 тис.грн  на  придбання  господарських  товарів,  матеріалів, канцтоварів, які потрібні для роботи.

В И С Т У П И Л И:

  • Предко В.І., Романів О.С. депутати сільської ради, які  зауважили  сільському голові, чому  не подавали  на  конкурс  мікропроектів  по  Народному  домі? Можна було б залучити державні кошти.

  •   Романів  О.С., Ястремська С.Я., депутати сільської ради  пропонували  підготувати  програму  на  заміну   вікон і дверей.  

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  затвердження  звіту по  доходах  та  видатках  за 2017 рік.

Д О П О В І Д А Є : Андрущакевич О.І.,головний бухгалтер  сільської ради, яка  запропонувала  затвердити звіт  по загальному  фонду за 2017р.  по доходах  4435536грн., по видатках 26466108 грн. та по спеціальному  фонду. Ознайомила  із  залишком  вільних  коштів  на  01.01.2018р.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 5 прийнято(додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  внесення  змін  до  бюджету  сільської  ради.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова,  який  сказав  про  потребу  внесення  змін  до  бюджету  сільської ради, а  саме  виділити  кошти:                                                                                                  

 - на вуличне освітлення -15 тис. грн., прийнято;                                                                                                                     - за  документацію  по  землеустрою - 31 тис.грн., прийнято;

- на виготовлення нормативно грошової оцінки земель – 49500 грн;

 -  на придбання реактивів та медикаментів для надання медичної допомоги жителям, які обслуговуються Павлівською амбулаторією 10 тис.грн., прийнято;                                                                                                       

- на Казначейство Радехівського району для придбання комп’ютера 5 тис.грн., прийнято;                                                    

-  на пожежно-рятувальні підрозділи  Радехівського району для придбання рятувального ковпака – 8500грн.,  прийнято;                                                                                                                                              

-  на Відділ Освіти для заміни електричного силового щита в ДНЗ с.Павлів потреба 18 тис. грн., пропозиція   депутатів  виділити 9 тис.грн. при умові співфінансування  решту 9 тис.грн відділом освіти.;                                                                                                                                                

- за експертизу спортзалу Павлівської ЗОШ І-ІІІ ст. 4400грн., прийнято ;                                                                    

- на громадські роботи із Радехівського  центру зайнятості -1800 грн., прийнято; - на огорожу цвинтаря 187800грн. – не прийнято ,(вивчити інших підрядчиків,  відкласти для розгляду  на наступну сесію.)

В И С Т У П И Л И : Ястремська С.Я., член комісії з питань економіки і бюджету, яка відмітила , що  зазначені зміни до бюджету розглянуті на засіданні комісії з питань  економіки і  бюджету, пропонує затвердити.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 6 прийнято  (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  передбачення  коштів для  подальшого виконання    Закону України від 07.12.2017р. №22234-VІІ »Про внесення   змін до деяких законодавчих   актів України щодо посилення  захисту прав людини на належне утримання шляхом вдосконалення   порядку примусового стягнення заборгованості».

Д О П О В І Д А Є : Предко В.І., депутат сільської ради,  доповів , що відповідно  до  зазначеного   Закону України , сільська рада повинна передбачити кошти для виконання  суспільно-корисних  робіт, та при надходженні направлення на  відпрацювання таких робіт , у 3-х денний термін прийняти людину  на роботу.

В И С Т У П И Л И: Андрущакевич О.І., головний бухгалтер , яка сказала , що ми не можемо закласти таких коштів, так як не знаємо скільки буде працівників , і на який термін будуть направлені. Сільська рада готова взяти участь у фінансуванні  робіт, але після надходження до  сільської  ради  направлення  на порушників та засуджених, на яких накладено стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт 

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  встановлення  умов  до  застосування  електронної  системи  закупівель  «ПРОЗОРО».

Д О П О В І Д А Є: Андрущакевич О.І., головний бухгалтер, яка ознайомила із розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації про встановлення  мінімальної  вартості  товарів, робіт та послуг  у закупівлях за бюджетні кошти для застосування  електронної системи  закупівель «ПРОЗОРО».

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., голова  комісії з питань  економіки і бюджету, який сказав, що комісія пропонує для  застосування   електронної  системи закупівель «ПРОЗОРО»  встановити мінімальну вартість предмета закупівлі  товару,послуг дорівнює або перевищує 200 тис.грн.  та вартість  робіт дорівнює  або перевищує 1,5 млн.грн.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 8 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  затвердження  кошторису  на  зрізання  дерев.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який ознайомив із  кошторисом  та  які  дерева  підлягають  зрізанню( (Біля школи, біля Народного дому, на новому цвинтарі, в парку «Кльомби».)

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  передачу  в оренду  ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» земельних  ділянок   с/г призначення   для ведення товарного сільськогосподарського   виробництва  , що знаходяться  на території  Павлівської сільської ради, власники яких  померли,а спадкоємці за законом чи заповітом відсутні чи не прийняли спадщину.

Д О П О В І Д А Є: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 10 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволів на виготовлення технічних  документацій із землеустрою  щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)для присвоєння кадастрового номера для  будівництва та  обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і споруд  АДРЕСА. (ОСОБА)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 прийнято (додається).Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволів на виготовлення технічних  документацій із землеустрою  щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)для передачі їх у власність для  будівництва та  обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і споруд АДРЕСА. (ОСОБА)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 12 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволів на виготовлення технічних  документацій із землеустрою  щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)для присвоєння кадастрового номера для  будівництва та  обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і споруд  по АДРЕСА. (ОСОБА)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 13  прийнято (додається).Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволів на виготовлення технічних  документацій із землеустрою  щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)для присвоєння кадастрового номера для  будівництва та  обслуговування  житлових будинків та господарських будівель і споруд   по АДРЕСА. (ОСОБА)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення №  14 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження технічних   документацій із землеустрою  щодо встановлення   меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)та передачу  у   власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по АДРЕСА. (ОСОБА)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 15 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу   на складання  проекту землеустрою  щодо відведення 

земельної  ділянки  для  надання  її у власність для ведення індивідуального садівництва по АДРЕСА. (ОСОБА)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 16 прийнято (додається) .Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки   та передачу  її в оренду фізичні особі-підприємцю ОСОБА для обслуговування нежитлової будівлі  в селі Павлів по АДРЕСА

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 17 прийнято (додається) .Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  затвердження  детального   плану території   для уточнення   планувальної  структури  в  межах   вул.Джерельної, вул.Зеленої та пр.Юності  в с.Павлів  Радехівського району Львівської області. (гаражі)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 18 прийнято (додається).Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И:  Про розроблення детального плану території з  метою зміни цільового призначення земельної  ділянки сільськогосподарського призначення (для іншого сільськогосподарського призначення) на земельну ділянку житлової та громадської забудови (для будівництва індивідуального гаражу) в селі Павлів по вулиці АДРЕСА. (ОСОБА)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 19 прийнято (додається).Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про поновлення договору оренди землі з фізичною  особою-підприємцем Лаптута Орестом Романовичем  на земельну ділянку в селі Павлів по Зелена, 37.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 20 прийнято (додається).Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про надання дозволу на складання детального плану території  в селі Павлів по проспекту АДРЕСА  з метою  визначення площі земельної  ділянки необхідної для обслуговування  нежитлової будівлі ОСОБА.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 21 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на складання  детального плану території  в селі  Павлів по АДРЕСА метою  визначення площі земельної  ділянки необхідної для обслуговування  нежитлової будівлі  ОСОБА

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення  № 22 прийнято (додається) .Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про припинення   особистого строкового сервітуту  на  встановлення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності в селі Павлів по вулиці АДРЕСА (ОСОБА)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення  № 23 прийнято (додається) . Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки та  передачу  її у власність для ведення ососбистого селянського господарства АДРЕСА. (ОСОБА)

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення  № 24 прийнято (додається) .Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  виплату матеріальної  допомоги  учасникам бойових дій в республіці Афганістан.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар ради , яка ознайомила із листом громадської  організації «Радехівської районної організації учасників бойових дій та інвалідів»  щодо  виділення  грошової  допомоги  в зв’язку і  відзначення 29-річниці виводу військ з республіки Афганістан  учасникам бойових  дій , які проживають у місцевості, а саме: Корольчук В.П.,Борщ С.Т.,Рудь І.П.,Дуткевич З.В., Бець В.І. 

В И С Т У П И Л И: Ястремська С.Я., депутат сільської ради, яка сказала , що бюджетна  комісія  рекомендує виплатити по 1 тис. грн., крім  Борща С.Т.,оскільки від нього є ще одне звернення на матеріальну допомогу на лікування, а відповідно до положення про матеріальні допомоги житель може одноразово отримати допомогу, тому надаємо 2 тис.грн. на лікування.  

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 25 прийнято (додається).Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И:  Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В.,секретар ради, яка зачитала  заяви  жителів : Волошин І.Р., Борша С.Т., Матвієйко Л.М.,Лотоцького І.М.,Луцишин Ф.С.,Шманди Й.К.,Столярчук Н.С.,Носача  І.І., Куця Г.І., Лиситчук Л.М. про  виділення матеріальної  допомоги на лікування.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 26 прийнято /додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  виготовлення   нормативної  грошової  оцінки   земель  населеного  пункту.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І.,спеціаліст ІІ категорії із земельних питань.

В И Р І Ш И Л И: Рішення  № 27 прийнято (додається) .Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження  «Комплексної  програми  забезпечення   аварійно-рятувальними   та іншими  засобами   пожежно-рятувальних   підрозділів    Радехівського   району на 2018 рік»   

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив Комплексною програмою  забезпечення   аварійно-рятувальними   та іншими  засобами   пожежно-рятувальних   підрозділів    Радехівського   району на 2018 рік.

В И С Т У П И Л И : Стецюк О.Р., депутат сільської  ради , який закликав депутатів сільської ради  підтримати програму та виділити кошти на її  реалізацію.   

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 28 прийнято /додається/. Голосували: «за» - 7; «проти»- немає; «утримались» -2.

С Л У Х А Л И: Про  подання  депутатами  Павлівської  сільської  ради  електронних  декларацій.

Д О П О В І Д А Є: Бойко М.В., секретар  сільської  ради,  яка  відмітила,  що  відповідно  до  статті  3  п.1 Закону  України «Про  запобігання  корупції»  депутати  місцевих  рад, сільські  голови,  посадові  особи  місцевого  самоврядування  повинні  до  31  березня  2018 року  подати  шляхом  заповнення    на  офіційному  веб-сайті  Національного  агентства   електронну  декларацію  особи,  уповноваженої    на  виконання  функцій  держави   або  місцевого  самоврядування  за  2017  рік. 

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 29 прийнято (додається). Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про висвітлення  протоколів  Павлівської сільської ради на сайті сільської ради.

Д О П О В І Д А Є : Предко В.І., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 30 прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  об’єднання  територіальних громад.

Д О П О В І Д А Є:Боровець М.С., секретар спільної  робочої  групи  з питань об’єднання, який  ознайомив  із  рішенням  апеляційного  суду  та   висновком  Львівської облдержадміністрації   від 21.12.2017р. № 1291/0/5-17 ,  щодо  невідповідності  Конституції  та законам України   проектів  рішень «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Враховуючи  рішення  спільної  робочої  групи  пропонував  оскаржити  в  судових  органах негативний  висновок  Львівської  облдержадміністрації .

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., депутат сільської ради, який запропонував  виділити кошти  на оскарження  висновку Львівської облдержадміністрації  в судових  органах.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 31 прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  використання  прапора  революційної  ОУН на  підвідомчій  території  ,  як  символу  боротьби  українського народу  за свою  державність.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив  із  рішенням Радехівської  районної  ради  з вищеназваного  питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 32 прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Різне.

В И С Т У П И Л И :Стецюк О.Р., депутат сільської ради, який відмітив  що на території нашого  села  збільшилась  кількість  крадіжок, часті порушення громадського порядку, пропонував  звернутися у правоохоронні органи  та «Павлівську  самооборону» , щоб  більше  уваги приділяли  селу Павлів .

В И Р І Ш И Л И: Звернутись в Радехівський  відділ поліції  та в «Павлівську народну   самооборону»  з листами  більше уваги приділити охороні громадського порядку у с.Павлів.

Депутати  пропонували  сільському  голові на наступну  сесію  підготувати звіт  за 2017р.

 

Сільський  голова                                                              Карплюк В.Є.

Секретар ради                                                                    Бойко М.В.       

Переглядів: 268 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz