Четвер, 09.05.2024, 11:05
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2019 » Липень » 26 » 29 сесія 7 скливання від 23.05.2019 р. Павлівської сільської ради
16:26
29 сесія 7 скливання від 23.05.2019 р. Павлівської сільської ради

ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л  

29   С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я  

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ  

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ   

від  23  травня  2019 року                                                                 17.00 год.

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол.                                                                                              Присутніх  на  сесії  - 8  чол.(Шишка Р.В., Бойко М.В., Рудь Я.В., Васюта В.В., Воробець М.В., Стецюк О.Р., Курило З.М., Утинкевич Г.І.)

Відсутні: 6чол. (Луцків С.С., Предко В.І., Свистун Т.І., Федоришин В.В.,Романів О.С., Ястремська С.Я. )

Запрошені: Андрущакевич  О.І., головний бухгалтер  сільської ради,                                                         Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії  ;

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

                                                          ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

1.Про внесення змін  до бюджету  Павлівської сільської ради.

2.Розгляд звернення  завідувача ДНЗ щодо придбання пісочниць для дітей ДНЗ с.Павлів.

3.Розгляд   пропозиції  адвоката Палащука В.М. щодо надання правових  послуг. 

4. Про  затвердження проектно- кошторисної   документації «Капітальний   ремонт  дороги  проспекту Юності в  с.Павлів Радехівського   району  Львівської  області (коригування).

5. Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів .

6. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.

7. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.

8. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

9. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.

 10. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства.

12.Про затвердження детального плану території  та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки обслуговування свердловин в селі Павлів  Радехівського району Львівської області .13.Про затвердження проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та передачу її в оренду Лаптуті Оресту Романовичу для обслуговування нежитлової будівлі  в с. Павлів   по вул. Зеленій,37.

14. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд  .

15.Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

16. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.

17. Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

18.Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

19. Про  затвердження детального плану території «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0447 га, в селі Павлів  по вулиці Зелена для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі» та включення  земельної ділянки в перелік  земельних  ділянок   для підготовки Лотів для продажу їх у власність на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації.

20. Про проведення  інвентаризації  земельних  ділянок  для будівництва  та обслуговування  будівель закладів освіти. 

21. Про  надання дозволу на  відчуження майна   комунальної  власності.

22.Про  затвердження Програми  технічного і фінансового забезпечення, вдосконалення  та розвитку системи централізованого обладнання гучномовного зв’язку . 

23. Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по     прийнятих рішеннях попередньої  сесії.

С Л У Х А Л И: Про внесення змін  до бюджету  Павлівської сільської ради.

Д О П О В І Д А Є : Андрущакевич О.І., головний бухгалтер, яка  сказала  про  потребу  внесення  змін  до  бюджету  сільської ради, а  саме  виділити  кошти:                                                                                                    

  • на встановлення   елементів  організації дорожнього руху  по вул.Джерельній та пр.Юності в с.Павлів – 67 тис.грн. - прийнято ;
  •  на  підставку для встановлення фігури Божої Матері- 25тис.грн., прийнято;
  • на придбання  косарки – 4625 грн., прийнято;
  • за вилов собак - 7тис.грн., прийнято;

В И Р І Ш И Л И: Рішення №1 «Про внесення змін до бюджету Павлівської сільської ради» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И:  Розгляд звернення  адміністрації  дошкільного навчального закладу щодо придбання пісочниць для дітей дошкільного навчального закладу с. Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  лист  адміністрації  дошкільного навчального закладу щодо придбання пісочниць.

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., голова  комісії з питань  економіки та бюджету, який  запропонував  відкласти  вирішення цього питання  через  відсутність  коштів .

В И Р І Ш И Л И: Відкласти  питання,  щодо  придбання  пісочниць   для  дітей  дошкільного навчального  закладу ,  через відсутність коштів.

С Л У Х А Л И:Розгляд пропозиції  адвоката Палащука В.М. щодо надання правових  послуг. 

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив  із  пропозицією  адвоката  Палащука  В.М.  щодо  надання  правових  послуг .

В И С Т У П И Л И: Воробець М.В., Стецюк О.Р., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Пропозицію  адвоката Палащука В.М. прийняти до відома. Готові користуватися  послугами   по мірі необхідності. Голосували одноголосною

С Л У Х А Л И:  Про  затвердження проектно- кошторисної   документації «Капітальний   ремонт  дороги  проспекту Юності в  с.Павлів Радехівського   району  Львівської  області (коригування).

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  ознайомив із проектно- кошторисною   документацією «Капітальний   ремонт  дороги  проспекту Юності в  с.Павлів Радехівського   району  Львівської  області (коригування).

В И С Т У П И Л И: Воробець М.В., Стецюк О.Р., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 «Про  затвердження проектно- кошторисної   документації «Капітальний   ремонт  дороги  проспекту Юності в  с.Павлів Радехівського   району  Львівської  області (коригування)» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є: Бойко М.В., секретар  ради, яка зачитала заяву Малярчук Ганни Теодозіївни  та  ознайомила із  додатками до заяви.

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., Воробець М.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 5 «Про  виділення  матеріальної  допомоги  жителям с.Павлів» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Сушінець  Г.М.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 6 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Рудь О.З.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Кушинської Л.С.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 8 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Оніщук Е.В.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Васюти В.В.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 10 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для  ведення особистого селянського господарства. 

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Волошина Р.В.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для  ведення особистого селянського господарства » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження детального плану території  та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки обслуговування свердловин в селі Павлів  Радехівського району Львівської області.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 12 «Про затвердження детального плану території  та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки обслуговування свердловин в селі Павлів  Радехівського району Львівської області» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та передачу її в оренду Лаптуті Оресту Романовичу для обслуговування нежитлової будівлі  в с. Павлів   по вул. Зеленій,37.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Лаптути О.Р.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 13 «Про затвердження проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та передачу її в оренду Лаптуті Оресту Романовичу для обслуговування нежитлової будівлі  в с. Павлів   по вул. Зеленій,37» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Свистун О.І.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 14 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Свистун Є.І.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 15 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Цепло Б.М.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 16 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Свистун  Т.І.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 17 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Трохімчук  Л.С. з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 18 «Про затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва  та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  затвердження детального плану території «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0447 га, в селі Павлів  по вулиці Зелена для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі» та включення  земельної ділянки в перелік  земельних  ділянок   для підготовки Лотів для продажу їх у власність на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації .

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Семенюка  Я.В.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 19 «Про  затвердження детального плану території «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0447 га, в селі Павлів  по вулиці Зелена для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі» та включення  земельної ділянки в перелік  земельних  ділянок   для підготовки Лотів для продажу їх у власність на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про проведення  інвентаризації  земельних  ділянок  для будівництва  та обслуговування  будівель закладів освіти. 

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова  ознайомив із вищеназваним питанням.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 20 »Про проведення  інвентаризації  земельних  ділянок  для будівництва  та обслуговування  будівель закладів освіти» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  надання дозволу на  відчуження майна   комунальної  власності.

Д О П О В І Д А Є :Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав лист  Павлівського комунального підприємства щодо надання дозволу на відчуження  токарно-гвинторізного  універсального ИТ-ІМ станка.

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., Воробець М.В., депутати сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 21 «Про  надання дозволу на  відчуження майна   комунальної  власності» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  затвердження Програми  технічного і фінансового забезпечення, вдосконалення  та розвитку системи централізованого обладнання гучномовного зв’язку.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова ознайомив  Програмою  технічного і фінансового забезпечення, вдосконалення  та розвитку системи централізованого обладнання гучномовного зв’язку.

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., Курило З.М., Воробець М.В. , депутати сільської ради не підтримали вищезгаданої Програми .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 22 «Про  затвердження Програми  технічного і фінансового забезпечення, вдосконалення  та розвитку системи централізованого обладнання гучномовного зв’язку» - не прийнято. Голосували : «за» - 1; «проти» - 6;  «утримались» -1.

С Л У Х А Л И: Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по     прийнятих рішеннях попередньої  сесії.

Д О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є., сільський  голова:

  • по реконструкції  мереж водопостачання роботи  виконуються, поставили крани по всіх  будинках, залишилось підвести труби до Народного дому, до амбулаторії та до побуту;
  • на цвинтарі причеплені хвіртки , впорядковано територію та вивезено сміття від нового та старого цвинтаря.

 В И Р І Ш И Л И: Рішення № 23 «Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії» – прийнято до відома.  Голосували : «за» -одноголосно.

Сільський  голова                                                        Карплюк В.Є.                                                                           Секретар ради                                                               Бойко М.В.

Переглядів: 163 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz