Четвер, 25.04.2024, 22:47
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Грудень » 20 » 24 сесія 7 скликання від 22.11.2018 року Павлівської сільської ради
11:25
24 сесія 7 скликання від 22.11.2018 року Павлівської сільської ради

 

ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л

24   С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ   РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

від  22  листопада  2018 року                                                                                                                                  17.00 год.

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол.                                                                                              Присутніх  на  сесії  - 11  чол.(Шишка Р.В.,Бойко М.В., Луцків С.М.,Утинкевич Г.І., Предко В.І.,  Рудь Я.В.,  Ястремська С.Я.,Васюта В.В.)

Відсутні: 3 чол.(Стецюк О.Р.,Федоришин В.В.,Романів О.С.,Свистун Т.І.,Воробець М.В., Курило З.М.)

Запрошені: Андрущакевич О.І., головний бухгалтер сільської ради; Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії;  Боярчук Я.Г.- директор Павлівського комунального підприємства; Іленьків В.В.-головний бухгалтер Павлівського комунального підприємства ; Городецька Н.П., учасник бойових  дій АТО.

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

                                                      ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

1.Звіт про роботу Павлівського  комунального  підприємства.

2. Про внесення  змін  до  бюджету Павлівської  сільської  ради

3.Про виділення коштів на співфінансування придбання житла уч.АТО, Городецькій  Наталії  Павлівні.

4.Про виділення матеріальної  допомоги жителям с.Павлів.

5.Про затвердження Статутного фонду  Павлівського комунального підприємства.

6.Про затвердження детального плану території  по зміні цільового призначення приватної земельної ділянки в селі Павлів по вул..Зелена,37. (Лаптута О.Р.)

7.Про розміщення тимчасової споруди  в с.Павлів по пр.Юності для провадження підприємницької діяльності та укладення  договору особистого строкового сервітуту.(Вовчанська О.Ф.)

8.Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення індивідуального садівництва, вул.Зелена. (Павлюков С.В.)

9.Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її у власність   для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка)пр.Л.Українки,18/1. (Якимишин М.Д.)

10.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) вул.Зелена,73.(Грицько Г.І.)

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка),вул.Лугова,39. (Коцур Ю.Р.).

12.Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства.   (Адамчук В.Я.).

13.Про затвердження  детального плану території  розташування земельної ділянки  для обслуговування нежитлової  будівлі  ПП «Павлів-сервіс» в с.Павлів  вул.Зелена Бічна,5б . (Балаж В.І.)

14.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з експертної  оцінки земельної ділянки під розміщення та обслуговування будівлі магазину продовольчих товарів, що перебуває в оренді з метою викупу по вул.Зелена,69. (Шпак Т.С.)

15. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства . (Волошин Р.В.)

16. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її у власність   для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) вул.Лугова, 6. (Волошин Р.В.).

17.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її  в оренду  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих  підприємств, установ і організації (для встановлення сонячної енергетичної станції)  в селі  Павлів .

18.Про розробку  детального плану території для встановлення опорної лінії електропередач.

 19.Про   виготовлення проектів  землеустрою земель  комунальної  власності  Павлівської сільської ради.(скважени).

20.Про затвердження кошторисної  документації  «Реконструкція  мереж  водопостачання по  вул.Молодіжній, Джерельній, Л.Українки, Помаранчевої революції, проспекту Юності в с.Павлів Радехівського району Львівської області».

21. Про затвердження правил утримання собак в селі Павлів Радехівського району Львівської області.

22.Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії.

23.Про заходи щодо покращення  стану доріг села Павлів.

24. Про встановлення щомісячної  надбавки відповідно до стажу, сільському  голові, Карплюку В.Є.

25. Про присвоєння чергового рангу сільському голові Карплюку В.Є.

С Л У Х А Л И : Звіт про роботу Павлівського  комунального  підприємства.

Д О П О В І Д А Є : Боярчук  Я.Г., директор Павлівського комунального підприємства , який  відзначив  що  Павлівське  комунальне підприємство  надає  послуги  із  водопостачання, водовідведення,  вивезення сміття,  прибирання  прибудинкових територій.  Коли  ми підбили підсумки  роботи  комунального підприємства за 10 місяців, то фінансовий  результат роботи покращився  у  порівнянні  з  минулим  роком. За  сприяння  держави  зменшилась  заборгованість  населення , тому що для оформлення субсидії необхідна умова -   відсутність заборгованості за  комунальні  послуги.                                                                                                      Комунальне  підприємство  виготовило  документацію  на три  свердловини  води, але  ще  необхідно  виготовити  проекти  землеустрою , звертаємось  до  сільської  ради  допомогти  вирішити  питання  документації  на  землю.

В И С Т У П И Л И : Предко В.І., депутат  сільської ради.

В И Р І Ш И Л И : Звіт про роботу Павлівського  комунального  підприємства – прийняти до відома. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И:  Про внесення  змін  до  бюджету Павлівської  сільської  ради.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який  сказав  про необхідність  внесення змін до бюджету  Павлівської  сільської ради, а  саме  необхідно  спрямувати  кошти :

  • 400 тис.грн.- на реконструкцію мереж водопостачання  - прийнято;
  •  5тис.грн.- за  газ на сільську раду – прийнято;
  • 3тис.грн.- на періодичні  видання – прийнято;
  • 19тис.грн.- на виготовлення детального плану для уч.АТО – прийнято; 
  • 20 тис. грн.. – на розвиток футбольної команди - не прийнято;
  • 12тис.грн.  на ремонт  освітлення в парку «Кльомби» - прийнято.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 2 «Про внесення  змін  до  бюджету Павлівської  сільської  ради»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про виділення коштів на співфінансування придбання житла учаснику  АТО, Городецькій  Наталії  Павлівні.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Городецької  Наталії  Павлівни,  щодо  виділення  коштів  для  придбання  житла її сім’ї  , враховуючи  рішення районної комісії щодо розгяду заяв для виплати матеріальної допомоги на придбання житла для учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції (операції Об’єднаних сил) та членів Героїв Небесної Сотні та на виконання Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, бійців добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2018-2020 роки, Городецька Наталія Павлівна має право на придбання житла на умовах співфінансування.

В И С Т У П И Л И:

  • Городецька Н.П.,учасник  бойових дій АТО, яка просила виділити їй кошти, так як вона крім   учасника АТО, являється  інвалідом ІІ групи  з дитинства  та  має двох малолітніх  дітей , немає постійного доходу.
  •  Предко  В.І., депутат сільської ради , який запропонував  виділити Городецькій  Наталії  Павлівні ,  учаснику  АТО   50 тис. грн.    для придбання  житла.
  • Ястремська С.Я., депутат сільської ради , пропонує виділити адресну допомогу  Городецькій Н.П. за умови співфінансування іншими учасниками  Комплексної програми.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 3 «Про виділення коштів на співфінансування придбання житла уч.АТО, Городецькій  Наталії  Павлівні» - прийнято /додається/. Голосували : «за»- 7 ; «проти»- немає; «утримались» - 1.

С Л У Х А Л И: Про виділення матеріальної  допомоги жителям с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар ради, яка  зачитала заяви  жителів  с.Павлів  про виділення матеріальної  допомоги  на лікування:  Козловського Михайла Петровича, Адамчука Ярослава Тимофійовича , Школяр  Марії  Василівни, Домалевської  Маргарити  Сергіївни  та   Наливайко Вікторії Іванівни  на  ліквідацію  наслідків  пожежі.

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 «Про виділення матеріальної  допомоги жителям с.Павлів»- прийнято /додається/. Голосували : «за»- 7; «проти»- немає; «утримались» - 1.

С Л У Х А Л И: Про затвердження Статутного фонду  Павлівського комунального підприємства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  клопотання  Павлівського комунального підприємства  про  виділення коштів в сумі 26 тис. грн. ,  для  придбання  запчастин  до  трактора та  для  придбання піску  зі сіллю,  та  дизпалива . 

В И С Т У П И Л И: Ястремська С.Я., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 5 «Про затвердження Статутного фонду  Павлівського комунального підприємства» прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження детального плану території  по зміні цільового призначення приватної земельної ділянки в селі Павлів по вул.Зелена,37.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Лаптути О.Р.  з вищеназваного  питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І.,спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 6 «Про затвердження детального плану території  по зміні цільового призначення приватної земельної ділянки в селі Павлів по вул..Зелена,37.» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про розміщення тимчасової споруди  в с.Павлів по пр.Юності для провадження підприємницької діяльності та укладення  договору особистого строкового сервітуту.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  зачитав  заяву  Вовчанської  О.Ф.  з  вищеназваного  питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 «Про розміщення тимчасової споруди  в с.Павлів по пр.Юності для провадження підприємницької діяльності та укладення  договору особистого строкового сервітуту» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення індивідуального садівництва.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який  зачитав  заяву Павлюкова  С.В.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И:  Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 8 «Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення індивідуального садівництва» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її у власність   для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка).

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова  який  зачитав  заяву Якимишин М.Д.  з  вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9 «Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу  її у власність   для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка)- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка).

Д  О П О В І Д А Є: Карплюк В.Є.,сільський голова, який  зачитав  заяву  Грицько Г.І.  з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 10 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка)» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И:Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка).

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є.,сільський  голова,  який  зачитав  заяву   Коцур  Ю.Р.  з  вищеназваного  питання.

В И С Т У П И Л И: Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та передачу її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка)»- прийнято /додається. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства.

Переглядів: 206 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz