Субота, 20.04.2024, 15:21
Павлівська сільська рада
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Жовтень » 26 » 23 сесія 7 скликання Павлівської сільської ради
10:20
23 сесія 7 скликання Павлівської сільської ради

ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА  РАДА

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л

23   С Е С І Ї   7   С К Л И К А Н Н Я 

ПАВЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ  

РАДЕХІВСЬКОГО  РАЙОНУ

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ 

від  18  вересня 2018 року                                                                                                                                  17.00 год.

Всього  обрано  депутатів   - 14 чол.                                                                                              Присутніх  на  сесії  - 11  чол.(Бойко М.В., Луцків С.М.,Утинкевич Г.І.,Стецюк О.Р., Предко В.І., Федоришин В.В., Рудь Я.В., Воробець М.В., Ястремська С.Я.,Курило З.М.,Васюта В.В.)

Відсутні: 3 чол.(Шишка Р.В.,Романів О.С.,Свистун Т.І.)

Запрошені: Андрущакевич О.І., головний бухгалтер сільської ради; Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії;  Марич П.Ф., директор Радехівського дочірнього лісомисливського підприємства ЛГП «Галсільліс»;

Головуючий  на  сесії  сільський  голова    Карплюк  В.Є.;                                                                                          Секретар сесії  Бойко  М.В. 

Сільський  голова  поставив  на  голосування проект  порядку  денного.                                                       В И С Т У П И Л И: Федоришин  В.В., депутат сільської ради , який вніс доповнення  до порядку  денного , запропонував  розглянути питання: «Про  розгляд  пропозиції  щодо  добровільного  об’єднання села  Павлів Павлівської  сільської  ради в   Радехівську об’єднану   територіальну  громаду  з  адміністративним  центром  у  місті  Радехів  та  проведення  громадського  обговорення  у селі Павлів з  цього  питання».

В И Р І Ш И Л И: Затвердити порядок денний проведення  23  сесії 7 скликання  Павлівської сільської  ради.                                                       

                                                      ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

1.  Про внесення змін до рішення «Про встановлення ставок та пільг  зі сплати земельного податку на 2018р.»,«Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019р.»

2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (Шпур Л.В.).

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (Судомляк Г.О.).

 4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Поради Ю.П.).

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для ведення  особистого селянського господарства  (Білоус Г.С.).

6. Про розроблення детального плану території  з метою зміни  цільового призначення приватної земельної  ділянки житлової та громадської забудови (для обслуговування торгового кіоску) на земельну ділянку житлової та громадської забудови (для будівництва індивідуального гаражу) в селі Павлів по вул.Л.Українки  (Чорна В.М.).

7. Про укладення договору особистого строкового сервітуту для здійснення підприємницької діяльності  в селі  Павлів по вулиці Джерельна (Білозір О.Я.)

8. Про укладення договору особистого строкового сервітуту для здійснення підприємницької діяльності  в селі  Павлів по проспекту  Юності (Білозір О.Я.)

9.Про  розроблення  детального плану  території   групи   житлового   кварталу по вул. Молодіжна в с.Павлів .

10. Про надання дозволу на  складання  детального плану території  в селі Павлів,  проспект Юності 6а) з метою визначення  площі земельної ділянки необхідної для обслуговування нежитлової будівлі (Чепак О.М.)

11. Про розміщення тимчасової  споруди в с.Павлів  по пр..Юності для провадження  підприємницької діяльності  та укладення   договору  особистого строкового сервітуту.(Чепак О.М.)

12. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території з метою зміни цільового призначення приватної земельної ділянки сільськогосподарського призначення (для ведення особистого селянського господарства) на земельну ділянку  житлової та громадської  забудови( для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі  Павлів  по вул. Зелена  (Демянець Ю.В.)

    13. Про взяття на облік гідротехнічних споруд.

    14. Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради .

15.Про виділення матеріальної допомоги  жителям с.Павлів .

16. Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії.

17. Про  затвердження    статутного фонду Павлівського комунального  підприємства.

18. Про виплату одноразової  допомоги  сільському голові, Карплюку В.Є. , у зв’язку з відпусткою.

19. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Зеленій с. Павлів. (Блех А.О., Васюта В.В., Карплюк А.В., Коць М.Б., Коць Н.С., Кушинська Л.С., Оніщук Е.В., Рожок В.В., Рудь О.З., Свистун Є.І., Свистун О.І., Свистун Т.І., Сушинець Г.М., Трохимчук Л.С., Цаплап Я.В., Цепло Б.М., Якимишин Н.С.)

20. Про  розгляд  пропозиції  щодо  добровільного  об’єднання села  Павлів Павлівської  сільської  ради в  Радехівську об’єднану   територіальну  громаду  з  адміністративним  центром  у  місті  Радехів  та  проведення  громадського  обговорення  у селі Павлів з  цього  питання.

С Л У Х А Л И : Про внесення змін до рішення «Про встановлення ставок та пільг  зі сплати земельного податку на 2018р.»,«Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019р.»

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова,  який  повідомив  , що   Верховною Радою України  прийнято Закон України  від 10.07.2018р. № 2497-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України», Закон набрав чинності з 15.08.2018р. Законом встановлено , що податок  на лісові землі складається земельного податку та рентної плати. Враховуючи , що встановлення ставок  земельного податку належить до повноважень органів місцевого самоврядування, ми маємо внести зміни до раніше прийнято рішення.

В И С Т У П И Л И:  

  • Марич П.Ф., директор ЛГП «Галсільліс» , який звернувся з проханням  встановити ставку земельного податку на лісові ділянки в межах території  Павлівскої сільської ради у розмірі 0,1 % нормативно-грошової оцінки ріллі, така ставка податку  на лісові ділянки зможе забезпечити функціонування підприємства з дотриманням усіх необхідних лісівничих   заходів по охороні, захисту та раціональному  використанню лісових ресурсів та забезпечить  виконання підприємством  податкових платежів. У разі  встановлення  більшої ставки податку ми будемо змушені підвищувати  ціну на деревину.
  • Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії , який відмітив , що сільська рада повинна внести зміни до рішень по земельному податку  на 2018р. та на 2019р.
  • Предко В.І., депутат сільської ради запропонував встановити ставку податку на лісові ділянки : 2018р.- 0,1% ,  2019р.- 0,2%.

В И Р І Ш И Л И: Рішення №1 «Про внесення змін до рішення «Про встановлення ставок та пільг  зі сплати земельного податку на 2018р.»,«Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019р.»- прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд .

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Шпур  Л.В.  з  вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 2 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Судомляк Г.О. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 3 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Поради Ю.П. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 4 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для ведення  особистого селянського господарства .

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Білоус Г.С. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 5 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для ведення  особистого селянського господарства » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про розроблення детального плану території  з метою зміни  цільового призначення приватної земельної  ділянки житлової та громадської забудови (для обслуговування торгового кіоску) на земельну ділянку житлової та громадської забудови (для будівництва індивідуального гаражу) в селі Павлів по вул. Л.Українки .

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Чорної В.М. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., голова депутатської комісії з питань землеустрою.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 6 «Про розроблення детального плану території  з метою зміни  цільового призначення приватної земельної  ділянки житлової та громадської забудови (для обслуговування торгового кіоску) на земельну ділянку житлової та громадської забудови (для будівництва індивідуального гаражу) в селі Павлів по вул. Л.Українки» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про укладення договору особистого строкового сервітуту для здійснення підприємницької діяльності  в селі  Павлів по вулиці Джерельна.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Білозіра О.Я. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., голова депутатської комісії з питань землеустрою, який запропонував укласти договір терміном на 1 рік , в договорі прописати  вимоги .

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 7 «Про укладення договору особистого строкового сервітуту для здійснення підприємницької діяльності  в селі  Павлів по вулиці Джерельна » - прийнято. Голосували: «за» - 10   ; «Проти» -1 ; «Утримались» - немає.

С Л У Х А Л И: Про укладення договору особистого строкового сервітуту для здійснення підприємницької діяльності  в селі  Павлів по проспекту  Юності. 

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Білозіра О.Я. з вищеназваного питання.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., голова депутатської комісії з питань землеустрою, який запропонував укласти договір терміном на 1 рік , в договорі прописати  вимоги .

В И Р І Ш И Л И:  Рішення № 8 «Про укладення договору особистого строкового сервітуту для здійснення підприємницької діяльності  в селі  Павлів по проспекту  Юності » - прийнято /додається/. Голосували: «за» - 10   ; «Проти» -1 ; «Утримались» - немає.

С Л У Х А Л И: Про  розроблення  детального плану  території   групи   житлового   кварталу по вул. Молодіжна в с.Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії , який  відмітив , що ще не всі учасники АТО  отримали земельні ділянки під забудову, тому необхідно розробити детальний план   території для забезпечення учасників АТО.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 9 «Про  розроблення  детального плану  території   групи   житлового   кварталу по вул. Молодіжна в с.Павлів» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на  складання  детального плану території  в селі Павлів,  проспект Юності 6а) з метою визначення  площі земельної ділянки необхідної для обслуговування нежитлової будівлі.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Чепак О.М. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 10 «Про надання дозволу на  складання  детального плану території  в селі Павлів,  проспект Юності 6а) з метою визначення  площі земельної ділянки необхідної для обслуговування нежитлової будівлі» -прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про розміщення тимчасової  споруди в с.Павлів  по пр.Юності для провадження  підприємницької діяльності  та укладення   договору  особистого строкового сервітуту .

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Чепак О.М. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 11 «Про розміщення тимчасової  споруди в с.Павлів  по пр. Юності для провадження  підприємницької діяльності  та укладення   договору  особистого строкового сервітуту» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на виготовлення детального плану території з метою зміни цільового призначення приватної земельної ділянки сільськогосподарського призначення (для ведення особистого селянського господарства) на земельну ділянку  житлової та громадської  забудови( для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі  Павлів  по вул. Зелена .

Д О П О В І Д А Є : Гриневич Р.І., спеціаліст ІІ категорії, який зачитав заяву Дем’янець Ю.В. з вищеназваного питання.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 12 «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території з метою зміни цільового призначення приватної земельної ділянки сільськогосподарського призначення (для ведення особистого селянського господарства) на земельну ділянку  житлової та громадської  забудови( для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в селі  Павлів  по вул. Зелена » - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

     С Л У Х А Л И: Про взяття на облік гідротехнічних споруд.

Д О П О В І Д А Є : Доповідає Гриневич Р.І., спеціаліст  ІІ категорії , який зачитав лист  відділу  агропромислового розвитку  щодо  взяття на облік  гідротехнічних  споруд.

В И С Т У П И Л И: Предко В.І., голова депутатської комісії із  питань  землеустрою , який  відмітив , що  питання  по  гідроспорудах  потрібно  додатково  вивчити , запропонував  відкласти  питання для  вивчення.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 13 «Про взяття на облік гідротехнічних споруд» - відкладено для  додаткового вивчення.

С Л У Х А Л И: Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова  який  сказав про необхідність  внесення  змін до бюджету  Павлівської  сільської ради, а  саме  необхідно  спрямувати  кошти :

  •  на огорожу стадіону 46,200 тис. грн. прийнято;
  •  за вилов собак – 11,400 тис.грн. прийнято;
  •  на Павлів ЗОШ для здійснення поточних господарських та ремонтних робіт – 25тис.грн. – прийнято ;
  •  на ремонт дороги  вул.Джерельна1006,500тис.грн.- прийнято ;
  •  на Павлівське комунальне підприємство (для придбання косілки) 30тис.грн.- прийнято.

     В И Р І Ш И Л И : Рішення № 14 «Про внесення змін до бюджету  Павлівської сільської ради» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про виділення матеріальної допомоги  жителям с.Павлів.

 Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар ради , яка зачитала  заяви  жителів села Павлів Луцків Оксани Василівни  щодо  виділення матеріальної  допомоги  на  лікування  та  Бодняка  Петра Петровича  про  виділення матеріальної  допомоги  для  заміни  вікна.

В И С Т У П И Л И: Рудь Я.В., депутат сільської ради.

В И Р І Ш И Л И : Рішення № 15 «Про виділення матеріальної допомоги  жителям с.Павлів» - прийнято - додається. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії.    

Д О П О В І Д А Є : Карплюк  В.Є., сільський  голова:

  • на Народний дім  оплачено та виготовлено  технічний паспорт;
  • виготовлено кошторисну документацію на реконструкцію мережі  водопостачання;
  • переведено кошти для заміни  вікон і дверей в Народному домі на відділ культури;
  • 2  хвіртки на цвинтар в процесі виготовлення;
  • переведені кошти на благоустрій території  церкви Святих Косми і Даміана;
  • виділено кошти на святкування Дня Незалежності.

В И С Т У П И Л И:

  • Курило З.М., депутат сільської ради , яка зауважила сільському голові , що не обкошується  «Липова алея», не обкошений парк;
  • Предко В.І., депутат сільської ради, який запитував сільського голову , чи завезено пісок у пісочниці;
  • Ястремська С.Я.,депутат сільської ради, яка цікавилась реконструкцією  мереж  водопостачання  у с.Павлів;
  • Стецюк  О.Р., депутат  сільської ради,  який  зауважив сільському  голові, щоб у  кошторисі  на реконструкцію  мереж водопостачання  передбачити  врізку  до  будинків  та встановлення лічильників.  

В И Р І Ш И Л И:  Рішення № 16 «Звіт  голови  Павлівської сільської ради  перед депутатами  Павлівської сільської ради  по  прийнятих рішеннях попередньої  сесії» – прийнято до відома.  Голосували : «за» -одноголосно.

С Л У Х А Л И : Про  затвердження    статутного фонду Павлівського комунального  підприємства.

Д О П О В І Д А Є : Карплюк В.Є., сільський  голова, який відмітив про проблеми  впорядкування  підвідомчої  території , немає у  комунальному підприємстві  косарки.

В И С Т У П И Л И:

  • Стецюк О.Р., депутат сільської ради , вніс пропозицію  виділити кошти на Павлівське комунальне підприємство для  закупівлі косарки.

Депутати  сільської ради підтримали пропозицію, виділити кошти в сумі 30 тис.грн для придбання косарки.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 17 «Про  затвердження    статутного фонду Павлівського комунального  підприємства» - прийнято /додається/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про  виплату  матеріальної  допомоги сільському голові, Карплюку В.Є. , у зв’язку з відпусткою.

Д О П О В І Д А Є : Бойко М.В., секретар сільської ради,  яка  інформувала  ,  що  у  зв’язку  із  вибуттям  у  відпустку  Карплюка В.Є. ,  сільського голови ,  йому  належить  матеріальна  допомога   на  оздоровлення ,  яка  передбачена  в  бюджеті  і  є обов’язковою  виплатою  відповідно  до  чинного  законодавства.

В И С Т У П И Л И : Ястремська С.Я., член  комісії з питань економіки  і бюджету.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 18 «Про  виплату  матеріальної  допомоги сільському голові, Карплюку В.Є. », прийнято /додається/. Голосували  одноголосно.

С Л У Х А Л И: Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Зеленій с. Павлів.

Д О П О В І Д А Є : Гриневич  Р.І., спеціаліст  ІІ категорії , який   зачитав список жителів  села Павлів, які  перебувають  на черзі  щодо  отримання  земельної  ділянки  під  будівництво  житлового  будинку, господарських  будівель та  споруд  та  надали  згоду  на виділення  їм  земельної  ділянки  по вул.Зеленій  у селі Павлів,  список додається:

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 19-1-17 «Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі  її у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Зеленій с. Павлів»- прийнято /додаються/. Голосували одноголосно.

С Л У Х А Л И:  Про  розгляд  пропозиції  щодо  добровільного  об’єднання села  Павлів Павлівської  сільської  ради в  Радехівську об’єднану   територіальну  громаду  з  адміністративним  центром  у  місті  Радехів  та  проведення  громадського  обговорення  у селі Павлів з  цього  питання.

В И С Т У П И Л И :

  • Федоришин В.В., депутат  сільської  ради, який  ініціював  розгляд  питання  щодо  добровільного  об’єднання села  Павлів Павлівської  сільської  ради в  Радехівську об’єднану   територіальну  громаду  з  адміністративним  центром  у  місті  Радехів . Закликав    сільських  депутатів  підтримати  такий  формат  обєднання, так  як  велика  Радехівська  громада  буде  перспективною, зменшаться витрати на утримання персоналу. Пропонував  провести  громадське  обговорення  щодо  можливого  добровільного  об’єднання  села  Павлів Павлівської  сільської ради в Радехівську   об’єднану   територіальну  громаду  з  адміністративним  центром  у  місті  Радехів.
  • Предко  В.І., депутат сільської  ради, який  зауважив, що  поки  не  завершені   судові  процеси про оскарження  висновку Львівської  облдержадміністрації  щодо  невідповідності  Конституції  та законам України   проектів  рішень Павлівської  сільської  ради  та Станинської  сільської ради «Про добровільне об’єднання територіальних громад»  вважає  недоцільно  змінювати  формат  об’єднання  громади. На  судові  процеси Павлівська сільська  рада  витратила  кошти , і  варто  дочекатись  рішення  суду. 
  • Боровець М.С.,представник спільної робочої  групи з об’єднання, який  відмітив, що  поспілкувавшись  з адвокатом  вважає, якщо буде  розпорядження  про вивчення пропозиції  щодо  об’єднання  громади    в  інших  конфігураціях , це вплине на результат  судового  процесу.

В И Р І Ш И Л И: Рішення № 20 «Про  розгляд  пропозиції  щодо  добровільного  об’єднання села  Павлів Павлівської  сільської  ради в  Радехівську об’єднану   територіальну  громаду  з  адміністративним  центром  у  місті  Радехів  та  проведення  громадського  обговорення  у селі Павлів з  цього  питання» - не прийнято. Голосували: «за»- 2; «проти» - 9; «утримались» -немає.

 

Сільський  голова                                                         Карплюк В.Є.

Секретар ради                                                               Бойко М.В.

Переглядів: 191 | Додав: grinevichroma123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Автострахування
Автострахування в с.Павлів тел.(097) 284-86-85
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz